Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

płace w Provident

11.07.06, 15:20
    Witam moja znajoma została zaproszona na 3 turę rozmów kwalifikacyjnych w
    Providencie jak się u nich kształtują zarobki kierowników w centrali??
    Obserwuj wątek
      • szymszon76 Re: płace w Provident 11.07.06, 16:15
        alo KOCHANI pomóżcie niech dziewczyna coś powie jak ja zapytają o jej
        oczekiwania finansowe???:)) pozdrawiam
        • Gość: balbinka Re: płace w Provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:59
          Kierownicze stanowisko??? Niech spokojnie woła 10 000 zł miesięcznie + premie,
          samochód, laptok, komóra i żigolak w każdą sobotę wieczorem :)
      • bolec11 Re: płace w Provident 11.07.06, 19:42
        to zależy jakim kierownikiem będzie bo jeżeli regionalnym to myślę że ponad 5000
        samochód i komórke , a jeżeli będzie kierownikiem który ma pod sobą
        przedstawicieli to myślę że 2000 + premie samochód i komórkę
        • szymszon76 Re: płace w Provident 11.07.06, 21:08
          czy pracujesz w tej firmie?? i 5000 netto??
          • bolec11 Re: płace w Provident 11.07.06, 21:50
            pracowałem dwa lata jako przedstawiciel
            pozdrawiam
            • szymszon76 Re: płace w Provident 11.07.06, 22:16
              jaka miales podstawe i jak z premiami??
              i dlaczego odszedłes?? jako ph mialeś firmowe auto i inne narzedzia??
              • szymszon76 Re: płace w Provident 12.07.06, 15:48
                czy ktos tam pracuje , pracował i moze powiedziec cos na temat zarobków i
                atmosfery w pracy??
              • bolec11 Re: płace w Provident 12.07.06, 19:21
                byłem tylko przedstawicielem niestety nie miałem samochodu ani telefonu a
                zarabiałem 1600 mięsięcznie wcale to mało nie jest ale praca jest stresująca
                ponieważ trzeba wykonać nałożony plan tygodniowy , a tak praca dosyć fajna no i
                pracujesz od poniedziałku do niedzieli można zapomieć o urlopie
                • szymszon76 Re: płace w Provident 15.07.06, 19:28
                  ilu klientów musiałeś obsłużyć miesięcznie??
                • marvin37 Re: płace w Provident 16.07.06, 20:19
                  przeszło 150 klientów na tydzień * 4tygodnie
                  • emelem1 Re: płace w Provident 16.07.06, 21:39
                    ile z tego można wyciągnąć?przymierzam sie do takiej pracy
                    • bolec11 Re: płace w Provident 17.07.06, 21:43
                      przy dobrych wiatrach nawet wiecej niż ja
                      • emelem1 Re: płace w Provident 17.07.06, 23:06
                        zależy jak więcej?
                        • Gość: gauche Re: płace w Provident IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 13:15
                          Nie nastawiaj się na kokosy. Masz płacone 5% od zebranej kwoty, do tego 30 zł
                          od nowego klienta, oczywiście brutto. Zebranie 5 tys. zł tygodniowo, jest nie
                          lada wyczynem i praktycznie masz większość wieczorów w tygodniu zajętych, bo
                          nie jest łatwo obsłużć tak dużo klientów, jeżeli są porozżucani po całym
                          mieście.
                          Do tego dochodzi ciągła presja na wyniki, statystyki, wskaźniki, które Panowie
                          w Warszawie wymyślają nie znając realiów na prowincji. Oczywiście telefon,
                          samochód i inne wydatki z pracą we własnym zakresie.
                          • emelem1 Re: płace w Provident 18.07.06, 13:17
                            dzięki
                            • emelem1 Re: płace w Provident 18.07.06, 13:25
                              znajomy mówił mi że jeden gostek zarobi około 3,500 /miesiąc w Krakowie,fakt
                              zaiwaniał dzień w dzień od 13 do wieczora, tylko że to było jedyne jego zajęcie
                              Dla tego pytałem o zarobki żeby się dowiedzieć czy to fakt czy bujda
                              • Gość: gauche Re: płace w Provident IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 14:46
                                Jakoś nie wierze w te 3500 zł. Co tydzień wywieszają zarobki przedstawicieli,
                                którzy zarobili najwięcej i takich sum sobie nie przypominam. Pamiętaj, że
                                jeśli chcesz zarobić większe pieniądze to musisz rozbudowywać rejestr, a to
                                zazwyczaj jest czasochłonne. Na początek nikt nie da ci dużo klientów.
                                Spróbować zawsze można :-)
                          • jimmyjazz jako przedstawiciel 18.07.06, 15:50
                            po roku miesięcznie spokojnie zarobisz w przedziale 1000 - 2000 netto - wiele
                            zależo od tego ilu klientów dostaniesz - na początku bedziesz zarabiał
                            dosłownie kilka złotych.
                            Wielu przedstawicieli pracuje gdzieś na etacie a w prov dorabiają wieczorami
                            (10-15h tygodniowo) i mają z tego 1000 - 2000 m-c.

W relacji - płaca za przepracowaną godzinę - nieźle się zarabia.
                          • marvin37 Re: płace w Provident 18.07.06, 18:53
                            ja zbierałem co tydzień zawsze w przedziale 7500-10000 przy okolo 160 klientów
                            • emelem1 Re: płace w Provident 18.07.06, 22:03
                              czyli max z zebranej kwoty to 2000 brutto
                              • jimmyjazz 2 brutto za dwa 2 pracy w tyg 19.07.06, 00:09
                                ty chyba nieźle.

Jaby się bradziej postarał to byłoby więcej.
                                • emelem1 max 2000/miesiąc brutto 19.07.06, 13:21
                                  jako jedyna praca to nie jest rewelka,minus ZUS,podatek,paliwo, to mało
                                  zostanie,fakt jako dodatkowa praca juz jest lepiej
                                  • Gość: gauche Re: max 2000/miesiąc brutto IP: *.ztpnet.pl 19.07.06, 13:39
                                    Przy 150 klientach to ciągle trzeba wisieć na telefonie. Ludzie dzwonią,
                                    smsują, odwołują spotkania, przesuwają godziny. Do tego doszło kategoryczne
                                    odbieranie rat co tydzień, co zwiększa koszty obsługi. Koszty coraz wyższe a
                                    pieniędzy coraz mniej. Znależć jelenia na 77% oprocentowanie pożyczki coraz
                                    trudniej.
      • jimmyjazz Re: płace w Provident 18.07.06, 15:47
        Zależy od tego jaki kierownik :) w providencie wiele stanowisk ma w nazwie ten
        piekny wyraz.

Ale generalnie od 5tys brutto w górę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka