GoĹÄ: Maestro IP: *.wyszkow.tnp.pl 12.07.06, 09:22 Gdzie mozna wyrobic wlasnie taką ksiażeczke zdrowia ? Wiem ze chyba ona tania nie jest a teraz prawie kazdy pracodawca stawia taki wymog zeby ja miec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: agars Re: ksiazeczka Sanepidu ? IP: 213.199.252.* 12.07.06, 10:35 hej pewnie chodzi Ci o pracownicza książeczkę zdrowia dla celów sanitarno- epidemiologicznych.Zrobisz ja w sanepidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agentmb Re: ksiazeczka Sanepidu ? 12.07.06, 12:07 Badania robisz w sanepidzie. Z wynikami badań idziesz do lekarza, choćby swojego rodzinnego. Lekarz wbija pieczątkę do książeczki i już. Książeczkę dostajesz w sanepidzie. Cała operacja kosztuje trochę ponadz 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skarpetka Re: ksiazeczka Sanepidu ? IP: *.it-net.pl 12.07.06, 12:10 Książeczka taka nie jest wymagana przez kkażdego pracodawce, nie musisz jej mieć np. do pracy w biurze, ale tam, gdzie masz styczność z jedzonkiem, artykułami spożywczymi znaczy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kay Re: ksiazeczka Sanepidu ? IP: *.pip.gov.pl / 212.69.68.* 12.07.06, 14:41 badania musi potwierdzić lekarz medycyny pracy, a nie jakikolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sanepid Re: ksiazeczka Sanepidu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:54 Cała procedurka wygląda mianowicie tak 3 razy przynosisz do badania kał (wymaz, lub odrobinkę w specialnym pojemniczku, wziętym z sanepisu). Kupujesz sobie gdzieś (papierniczy, księgarnia) książeczkę do celów sanitarno - epidemiologicznych. Po zakończeniu badań wbijają Ci do książeczki pieczątkę (w takich to a takich próbkach nie wyhodowano bakterii z rodzaju Salmonella, Shigella). Z taką książeczką do lekarza medycyny pracy. Koszt w zależności od sanepidu od 54 złotych do nawet 80 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś