Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy wypada....

24.07.06, 12:55
    No wlasnie bylem na rozmowie kwalifikacyjnej w duzej firmie
    budowlanej.Dyrektor z ktorym rozmawialem powiedzial ze oddzwonia do mnie
    napewno w przeciagu tygodnia, nawet wtedy jak zatrudnia inna osobe to mnie
    poinformuja o wynikach rekrutacji.Noi czekam juz drugi tydzien wlasnie
    zaczyna sie trzeci i nie wiem czy wypada zadzwonic do tej firmy i sie zapytac
    czy czekac dalej??
    Dzieki za wszelkie info.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ech Re: Czy wypada.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:01
        a na co chcesz jeszcze czekac - no chyba ze lubisz niepewnosc ;-] ... ja na Twoim miejscu zadzwonila bym juz po tygodniu - skoro obiecali dac odpowiedz :-)
        • rombik11 Re: Czy wypada.... 24.07.06, 13:04
          no generalni to zadzwonilem po tygodniu ale w sekretariacie mi powiedzieli ze
          jak szef obiecal to dotrzyma slowa.noi nie chce wyjsc na jakiegos nadgorliwca.
          ale chyba zadzwonie bo tak to przynajmniej bedze wiedzial czy szukac dalej.
          • Gość: smutny Re: Czy wypada.... IP: 80.51.231.* 24.07.06, 13:09
            znając życie nie oddzwonią bo to norma. Nieraz mi to zrobili
          • Gość: ech Re: Czy wypada.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:14
            ine wyjdziesz na nadgorliwca - jak na razie o oni wychodza na niegrzecznych wiec dzwoi upominaj sie o dane ktore Ci obiecali - ale wiesz nie chce Cie nie rozczarowac ... ji do tej pory nie dali znac to chyba juz po ptakach c lepiej wiedziec na czym sie stoi
      • Gość: sharak Re: Czy wypada.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:24
        Koniecznie zadzwoń,albo będzie miła niespodzianka,albo rozczarowanie.Nie czekaj
        dzwoń.Powodzenia!!!!!
      • bss6 Re: Czy wypada.... 24.07.06, 13:29
        DZWOŃ i się nawet nie zastanawiaj ;-)
        • Gość: rombik11 Re: Czy wypada.... IP: *.hydroprojekt.com.pl 24.07.06, 13:42
          dobra dzwonie.
          dam znac co i jak.
          trzymajcie kciuki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka