Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Capgemini Krakow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:31
    Czesc,
    dostalam zaproszenie na rozmowe z Managerem Projektu - ktos juz to
    przechodzil, jak to wyglada, w jakim jezyku, jakie wrazenia. I moze ktos wie,
    jak dlugo sie czeka na odpowiedz. I jak sie tam pracuje (atmosfera, kasa).
    Z gory wielkie dzieki
    Pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: KijImwZupe Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:39
        To nie ma sie z czego cieszyc. Managerem jest babka, ktorej sloma z butow
        wystaje, uwaza ze tylko zagraniczne firmy sa zbawieniem dla polskiej
        gospodarki, w kolko bedzie mowic o tym jakie pozyskala milionowe kontrakty (a
        pensja szeregowca to bodajze 1800 PLN) przy tym najbardziej bedzie ja
        interesowalo co robilas w wakacje. Ja to zapamietalem jako najgorsza rozmowe w
        zyciu, gdzie ktos staral sie mnie mamic tanimi wizjami. Jednak i tak zycze
        powodzenia a feedback chetnie uslysze.
        • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:45
          Dzieki,
          ale ja mam gadac ponoc z jakims gostkiem,
          wiesz moze cos wiecej?
          Pozdr
          • Gość: jappi Re: Capgemini Krakow IP: *.broker.com.pl 28.07.06, 18:07
            ja tez wspominam rozmowe z Managerem (ostatni, trzeci etap rekrutacji) jako
            najgorsza - w moim zyciu!!! porwierdzam, babom słoma z butow wystawala, ale w
            moim przypadku one wcale mnie nie zachecaly do tej firmy, lecz zwyczajnie mnie
            zniechecaly i probowaly wytracic z rownowagi

rozmowa byla troche po ang troche po polsku
            • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:10
              O kurcze,
              a jak przebiegala ta rozmowa?
              Pozdro
              • Gość: jappi Re: Capgemini Krakow IP: *.broker.com.pl 28.07.06, 19:03
                co dokladnie masz na mysli?
                przede wszystkim, pytaly co wiem o firmie - trzeba bylo odp po ang i dosc
                szczegolow drazyly
                potem decydujace pytanie - jak sobie wyobrazam prace na tym stanowisku - chyba
                moje wyobrazenia odbiegaly od ich wzorca, bo bardzo im sie nie podobalo - wiec
                przemysl to sobie

ogolnie uprzedzaly mnie ze polskie swieta trzeba isc do pracy i czesto zdarzaja
                sie nadgodziny (oczywiscie platne)

nie powiedzialy mi nic dobrego o firmie - jakas antyreklama
                • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:35
                  Ile to trwalo? I na jakie stanowisko aplikowalas (es), o kase pytaly?
                  Pozdro
                  • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:37
                    up
                    • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:56
                      up
                      • Gość: (Gab)Rysia Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:00
                        up
                        • Gość: KijImwZupe Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:30
                          Nie pamietam dokladnie, ale to bylo cos na pierwszej linii w customer service.
                          3 dni po wyslaniu aplikacji telefon, po tygodniu pierwsza rozmowa, po dwoch
                          nastepna z wspominana pania od slomy. Caly proces trwal jednak szybko i jezeli
                          nie dzwonia do Ciebie po max. 2 dniach wtedy sie nie dostalas. Powodzenia
                          • Gość: jappi Re: Capgemini Krakow IP: *.broker.com.pl 30.07.06, 23:15
                            sama rozmowa trwala 1 h
                            od momentu wyslania cv do ich telefonu i zaproszenia na testy - 2 miesiace!!!
                            entry level - junior accountant
                            • Gość: KijImwZupe Re: Capgemini Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:20
                              (Gab)rysia czekam na feedback jak poszlo na rozmowie i jakie wrazenia.
                              • Gość: aaa Re: Capgemini Krakow IP: 195.33.166.* 09.08.06, 08:17
                                Gabrysia jak poszlo na rozmowie, dostałaś się?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka