ewabach1 10.08.06, 18:36 chcę pobrać,czy to dobry program, i w razie czego będę mogła go usunąć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Google dosktop 10.08.06, 21:54 Nie używałęm, ale podobno niezły. Ale istnieje prawdopodobieństwo "wycieku" danych do Google nt. zawartości Twego dysku twardego. Oczywiście da się to odinstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Polecam :) 10.08.06, 23:08 Mam, używam i jestem bardzo zadowolony. Flagową opcją jest możliwość błyskawicznego przeszukiwania dysku. Wciskamy dwa razy ctrl i wyskakuje okienko wyszukiwania. Wpisujemy np "Kowalski" i błyskawicznie widzimy wszystkie pliki z takim tytułem lub treścią, wszystkie strony www i wszystkie maile. Program idealny dla bałaganiarzy! :) Po instalacji trzeba przeboleć kilka dni ślimaczej pracy komputera, ponieważ Google Desktop indeksuje dysk (tworzy bazę danych plików - to dzięki niej wyszukiwanie potem będzie tak szybkie i skuteczne). Oprócz tego jest kilka bajerów wizualnych (pasek boczny z prognozami pogody itp.). W wynikach wyszukiwania google pokazuje też pliki na naszym dysku. A'propos zbierania danych - za 3 lata Google będzie rządzić światem. Nie ma w tych słowach ani kropli ironii. Odpowiedz Link Zgłoś