Gość: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:59 Czy wie ktoś coś o tych firmach? Bo mi sie wydaję, że to jest to samo. Byłam na jednej rozmowie, ale coś mi sie w tej firmie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Euro-g... Omijać z daleka!!! IP: *.icpnet.pl 29.07.06, 23:52 Ogloszenia o dodatkowej pracy biurowej? Watki o tej firmie przewijały się przez forum (to, jak i regionalne) nie raz... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=27113674&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=2485403&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maninn Re: Omijać z daleka!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.07.06, 16:55 byłam tam na kwalifikacyjnej(filia wroclaw), w biurze wynajmowanym w malym budynku biurowym no powiedzmy ze na obrzezach centrum za pierwszym razem nikogo nie bylo, kiedy z innymi kandydatami zadzwonilismy pani nas naprzepraszala i umowila na za tydzien... nastepnym razem juz ktos byl, mianowicie pan zazyczyl sobie 200 zlotych za szkolenie(do prostych prac biurowych!!!!) oczywiscie wszystko to okraszajac zawodowymi usmiechami, cos tam jeszcze napomknal o tym ze moge smialo zajac stanowisko menagera w ich nowej filii(mam dopiero co zdana mature i zadnego doswiadczenia), tylko oczywiscie musze wziasc udzial w ich szkoleniu... poprosilam o dzien do namyslu i postanowilam olac. jak dla mnie to cos jest nie tak, nie znam sie na takich firmach, ale cos mi sie tam nie podoba, nie tylko zreszta mnie, jak widze po wypowiedziach na forum. radze zachowac ostroznosc pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maninn i jeszcze cos IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.07.06, 16:59 i jeszcze jedno: wydaje mi się, że żadna szanująca się, porządna i uczciwa firma nie żąda opłat już na wstępie od potencjalnego pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś