Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pobudka pani ekspert

06.09.06, 12:11
    albo przyznajcie sie do niewiedzy na wiekszosc zagadnien i dajcie sobie
    spokoj z tym forum.
    Obserwuj wątek
      • magda_an Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 12:59
        no właśnie ja juz parę dni czekam na odpowiedź a jest to dla mnie ważne bo nie
        wiem ile mogę powiedzieć na rozmowie !!! nr 380
        • 332j Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 13:07
          magda_an napisała:

> no właśnie ja juz parę dni czekam na odpowiedź a jest to dla mnie ważne bo nie
          > wiem ile mogę powiedzieć na rozmowie !!! nr 380
          Powodzenia,a nóż ci sie uda i odpowiedza.:)
          • bozena.jakubowska Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 15:49
            Witam,

Udzieliłam odpowiedzi na Pani post.

Pozdrawiam,
      • esbro Re: Pobudka pani ekspert 07.09.06, 09:25
        Dlaczego "dajcie sobie spokój z tym forum" ??

Badania (raporty) wynagrodzeń są badaniami statystycznymi i jako takie pokazują
        pewne uproszczenia rzeczywistości - czyli NIE MOGĄ udzielać precyzyjnych
        informacji na większość tematów - NIEMOŻLIWE jest podanie ile dokładnie zarabia
        pracownik o stażu N lat na stanowisku X w oddziale firmy Z w mieście Y, ponieważ
        NIEMOŻLIWE jest zebranie znaczącej statystycznie (dostatecznie licznej) próbki
        danych o takim stanowisku - trzebaby przeprowadzić ankietę wśród wszystkich Polaków.

Z drugiej strony ideą forum internetowego jest wymiana informacji pomiędzy jego
        użytkownikami - jeśli "ekspert" nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na jakieś
        pytanie, jest nadzieja że odpowie jakiś internauta na podstawie choćby własnego
        doświadczenia - na tym forum można znaleźć wiele wątków które rozwinęły się w
        ten właśnie sposób.

Jeśli NIE ROZUMIESZ powyższych faktów, to może TY POWINIENEŚ DAĆ SOBIE SPOKÓJ z
        odwiedzaniem tego forum ??
      • atizylak Re: Pobudka pani ekspert 09.09.06, 22:53
        hehe no właśnie napisałem posta w sierpniu ktoś tam dał odpowiedź że też chciłby
        uzyskać opoweidź w temacie, ja po 5 dniach też dalem przypomnienie i dalej nic.
        Więc jak nie wiedza ile ktoś taki zarabia o kogo pytałem, to poweinni to napisać
        że nie wiedza i koniec a nie że ktoś się pyta i odpoweidzi nima.!! To jest skandal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka