332j 06.09.06, 12:11 albo przyznajcie sie do niewiedzy na wiekszosc zagadnien i dajcie sobie spokoj z tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_an Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 12:59 no właśnie ja juz parę dni czekam na odpowiedź a jest to dla mnie ważne bo nie wiem ile mogę powiedzieć na rozmowie !!! nr 380 Odpowiedz Link Zgłoś
332j Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 13:07 magda_an napisała: > no właśnie ja juz parę dni czekam na odpowiedź a jest to dla mnie ważne bo nie > wiem ile mogę powiedzieć na rozmowie !!! nr 380 Powodzenia,a nóż ci sie uda i odpowiedza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.jakubowska Re: Pobudka pani ekspert 06.09.06, 15:49 Witam, Udzieliłam odpowiedzi na Pani post. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
esbro Re: Pobudka pani ekspert 07.09.06, 09:25 Dlaczego "dajcie sobie spokój z tym forum" ?? Badania (raporty) wynagrodzeń są badaniami statystycznymi i jako takie pokazują pewne uproszczenia rzeczywistości - czyli NIE MOGĄ udzielać precyzyjnych informacji na większość tematów - NIEMOŻLIWE jest podanie ile dokładnie zarabia pracownik o stażu N lat na stanowisku X w oddziale firmy Z w mieście Y, ponieważ NIEMOŻLIWE jest zebranie znaczącej statystycznie (dostatecznie licznej) próbki danych o takim stanowisku - trzebaby przeprowadzić ankietę wśród wszystkich Polaków. Z drugiej strony ideą forum internetowego jest wymiana informacji pomiędzy jego użytkownikami - jeśli "ekspert" nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na jakieś pytanie, jest nadzieja że odpowie jakiś internauta na podstawie choćby własnego doświadczenia - na tym forum można znaleźć wiele wątków które rozwinęły się w ten właśnie sposób. Jeśli NIE ROZUMIESZ powyższych faktów, to może TY POWINIENEŚ DAĆ SOBIE SPOKÓJ z odwiedzaniem tego forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
atizylak Re: Pobudka pani ekspert 09.09.06, 22:53 hehe no właśnie napisałem posta w sierpniu ktoś tam dał odpowiedź że też chciłby uzyskać opoweidź w temacie, ja po 5 dniach też dalem przypomnienie i dalej nic. Więc jak nie wiedza ile ktoś taki zarabia o kogo pytałem, to poweinni to napisać że nie wiedza i koniec a nie że ktoś się pyta i odpoweidzi nima.!! To jest skandal. Odpowiedz Link Zgłoś