ewka997 13.09.06, 14:44 proszę o jakies info na temt zarobków w tym markecie? interesuje mnie stanowisko sprzedawca i asystent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zresetowany_berbec Re: geant 13.09.06, 14:56 asysytent czego? działu? jedyne znane mi zarobki w geant to asystentka dyrektora supermarketu- 2500 brutto (studia wyzsze, francuski perfect, prawdopodobienstwo pracy po godzinach i w weekendy-np wyjazdy z prezesem na spotkania, brak dodatkowego pakietu socjalnego.) Odpowiedz Link Zgłoś
tidumek Re: geant 04.10.06, 13:42 ewka997 napisała: > chodzi mi asystęta kierownika działu Nie ma takiego stanowiska jak "asystęt" kierownika działu. Odpowiedz Link Zgłoś
gere5 Re: geant 04.10.06, 22:42 po 1 w geant nie ma asystentow dzialu, tylko sa asystenci stoisk bedacych integralna czescia dzialow po 2 zarobki zaleza od tego jakie to stoisko.Zaczynaja sie od 1500 brutto + 250 premii po 3 jakie miasto? po 4 roznica pomiedzy sprzedawca na RTV a na np sporcie jest kolosalna po 5 powodzenia szef dzialu w Geant (jeszcze Geant:) Odpowiedz Link Zgłoś
abs22 Re: geant 06.10.06, 22:59 po 6!nie masz szans dostać się na to stanowisko,ponieważ z reguły mianowani są na nie pracownicy.pozdrowienia dla szefa działu od pracownika z geant wrocław<niedługo real> Odpowiedz Link Zgłoś