Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki w Anglii-ile???

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 12:53
    Ile zarabia się w Anglii?Ile można zarobić jako barman,kelner,pracownik na
    budowie?Jakie są ceny jedzenia,wynajmu mieszkania?Dzięki z góry za odpowiedz.
    Obserwuj wątek
      • nie_ja Re: zarobki w Anglii-ile??? 20.03.03, 13:09
        Londyn
        Mycie garów w pizzerni to 150 funtów na tydzień, gdy znasz dobrze język to
        można dostać pracę nawet za 250-300 F na tydzień. Wynajęcie pokoju to około 50
        F na tydzień. Jedzenie to około 3-4 F na dzień. Plus dojazdy do pracy np metrem.
        Są to dane z 2001 roku ale z tego co wiem to niewiele się tam zmieniło
        • Gość: Rafał Re: zarobki w Anglii-ile??? IP: *.kalisz.mm.pl 20.03.03, 16:06
          Bardzo sie nie zmienilo.
          Ja wyjezdzam za tydzien:
          160 Ł za tydzien w kuchnii,w tym mieszkanie(45 ł) i jedzenie.
          pozdrawiam

nie_ja napisał:

> Londyn
          > Mycie garów w pizzerni to 150 funtów na tydzień, gdy znasz dobrze język to
          > można dostać pracę nawet za 250-300 F na tydzień. Wynajęcie pokoju to około
          50
          > F na tydzień. Jedzenie to około 3-4 F na dzień. Plus dojazdy do pracy np
          metrem
          > .
          > Są to dane z 2001 roku ale z tego co wiem to niewiele się tam zmieniło
          • Gość: chris Re: zarobki w Anglii-ile??? IP: 195.172.159.* 20.03.03, 20:28
            Ja zarabiam w malej restauracji za 70 godzin (7 dni w tyg) tygodniowo 230£
            tylko ze mam posilek gratis. Dziele pokoj z kims, placimy po 50£ kazdy,
            travelka to 20£ na 1 i 2 strefe a na jedzenie wydaje tygodniowo okolo 30£.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka