Gość: noname IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:54 czy moglby ktos napisac o pracy, pensji, atmosferze itp ?? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:33 Też jestem ciekawa bo za dwa dni idę na rozmowę do C&A :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:39 to jak bedziesz juz po rozmowie to daj znać co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:15 podbijam. tez jestem ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia14 Re: c&a 20.11.06, 17:35 Hej! Ja też jestem ciekawa,w czwartek idę na rozmowę na stanowisko sprzedawcy.I ciekawi mnie czy jest to taka luźna rozmowa, czy jakieś głupie testy i pytania???Odezwijcie się sprzedawcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Nadia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:26 a gdzie idziesz na rozmowę (jakie miasto) jeśli można wiedzieć? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadia14 Re: c&a 20.11.06, 21:04 Chyba nikogo nie zdziwi jak napisze że Rybnik.A Ty Aga byłaś na tej rozmowie? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:45 hej, czemu nie chce nikt podzielic sie informacjami zadnymi, czy to taka tajemnica? :( eh, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
madlen_79 Re: c&a 20.11.06, 23:02 Heh ja też jestem zaproszona na rozmowę do Rybnika. Mam w sumie obawy bo to moja pierwsza rozmowa w sprawie pracy. Kompletnie nie wiem czy mam się jakoś specjalnie przygotować, co na siebie włożyć i wogóle dygam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stos Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:32 nie trzeba sie jakos specjalnie przygotowywać, odpowiedzi spontaniczne sa chyba lepsze niż kompinowane przy tym całym stresie ktory jest chyba zawsze, nawet na kolejnych juz rozmowach kwalifikacyjnych :) trzymam kciuki. Jak bedzie juz po wszystkim to daj znać :) powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:23 Jestem po rozmowie. Powiem tak: wysoka kultura, niezbyt skomplikowanie pytania głównie na temat mojej osobowości, ale nie sadze bym dostała u nich pracę bo wyskoczyłam chyba ze zbyt wygórowaną kwotą. Jak powiedziałam ile chcę zarabiać to zrobili zdziwione miny. Poza tym nie mam doświadczenia jako sprzedawca i pewnie odpadnę a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stos Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:09 a mogłabyś powiedziec ile mniej wiecej zaproponowałaś? Powiedzieli ci moze jaka jest stawka, czy umowa o prace czy zlecenie? z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:17 1400 netto. Nie powiedzieli jaka stawka, ale z tego co się orientowałam płacą marne 900- 1000 zł i dają umowę o pracę Odpowiedz Link Zgłoś
aja75 Re: c&a 27.11.06, 11:23 Też byłam na rozmowie w Rybniku, oferują: - umowę o pracę - praca na pełny etat lub na 3/4 etatu - opiekę medyczna - 50zł miesięcznie na jakieś ubezpieczenie rodziny - 4.5 zł brutto na dzień- dodatek żywieniowy - 40 godzin pracy tygodniowo (bez nadgodzin) - pięć dni się pracuje \dwa dni w tygodniu wolne - praca na zmiany ( sklep ma być czynny do 21.30) to tyle, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Do aja75 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:28 A jak Ci poszło na rozmowie? Są zainteresowani czy masz czekać tak jak ja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aja75 Re: c&a 27.11.06, 18:27 Mam czekać do końca tygodnia na telefon, ale czy zadzwonią to nie wiem. Rozmowa przebiegała w sympatycznej atmosferze , pytania były proste i konkretne. To była jedna z milszych rozmów w sprawie pracy na których byłam, oby była owocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: c&a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:18 i jak, udalo ci sie? ja ide jutro do h&m w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: c&a/ h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:26 jesli to h&m na marszałkowskiej to masakra. Na gorszej rozmowie jak tam jeszcze nie byłam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś