Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fud-Men Jaworzno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:47
    Hej czy jest tu ktoś kto tam pracował? Interesuje mnie jak wyglądają zarobki i
    przede wszystkim jaka jest atmosfera w pracy i czy się pracuje na zmiany itd.
    Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.
    Pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: al bandi Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.54.jawnet.pl 06.12.06, 11:07
        robilem tam troche , jesli chodzi o robote to jest bardzo dobra nie narzekalem
        jednak jest pare zlych czynnikow:
        po pierwsze male zarobki w granicach 600- 700 zl , kierownik tez jest dziwny.
        pracownicy sa w pozadku szybko sie zaklimatyzujesz.
        napisz co o tym myslisz!!
        hej
      • Gość: freitag Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:43
        No to spoko, narazie mi tyle wystarczy, byle można za studia zapłacić :) A
        pracuje się na zaminy? Czy soboty i niedziele są wolne? I pracowałeś/aś może
        przy ramkach?
        • Gość: al bandi Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.54.jawnet.pl 07.12.06, 10:19
          robisz tez w kazda sobote tylko niedziele masz wolna sa 3 zmiany czasami tylko 2
          przez nich zawalilem szkole
          • Gość: freitag Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:45
            No to nieciekawie, ja szkoły nie mogę zawalić, mam licencjata w tym roku. W
            takim razie ta praca chyba odpada. Dzięki za info. PZDR
            • Gość: al bandi Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.54.jawnet.pl 07.12.06, 11:04
              Ja bym ci radzil sprobowac ale jak mowie jeden z kierownikow jest h...
      • Gość: al bandi Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.54.jawnet.pl 07.12.06, 11:07
        ja skonczylem prace z ta firma w czerwcu moze cos sie zmienilo
        • Gość: freitag Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:34
          A pisałeś tam też list motywacyjny czy tylko CV? I czy dostałeś się bez
          problemu, od ręki, czy musiałeś czekać jakiś czas po złożeniu CV aż zadzwonią
          do Ciebie? I czy jest problem z urlopem?
          • Gość: al bandi Re: Fud-Men Jaworzno IP: *.54.jawnet.pl 07.12.06, 23:27
            samo cv
            pracujesz na umowe zlecenie
            0 dni urlopu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka