Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CoffeeHeaven - a co to?

IP: *.elpos.net 13.01.07, 13:49
    Witajcie,
    kilka słów o pracy w CoffeeHeaven w centrali i w kawiarniach. Co i jak tam
    wygląda - atmosfera, zarobki, traktowanie ludzi, fluktuacja i wogóle wszytsko
    o nich.
    zapraszam
    !
    Obserwuj wątek
      • Gość: amelia Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:03
        blackman-a wiesz kto tam pracuje?tzn cyz studenci moze?I
        jacy-zaoczni,wieczorowi,dzienni? ja z kolei bede miala takie pytanie...bo na
        Twoje niestety nie umiem odpowiedziec:)
        Pozdrawiam!
        • Gość: KH Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.wro.vectranet.pl 14.01.07, 21:22
          Coffee nie polecam!!! Ani do pracy ani do picia kawy.Nieoficjalnie dowiedzialam
          sie jakie maja tam zarobki, to godne pożalowania... i to jak ich traktuja:
          musztra na okrągło jak w zakladzie karnym, nic nie wolno i wszyscy pracownicy to
          potencjalni zlodzieje, a praca niepewna bo zwalniaja z byle powodu
          • Gość: Coffee Shops Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 03:13
            ja slyszalam plotke ze StarBucks otwiera coffee shops w Polsce.
            Dal tych co nie wiedza nr 1 w USA to starbucks - reszta to daleko daleko w tyle.
            Widzialam chyba ich wygladajaca podobnie do ich ogloszenia w
            calabora.com oraz inforpraca.pl
            i chyba tez gazetapraca.pl

tez chyba CoffeeGrind wchodzi.
        • Gość: wital Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.pl 17.01.07, 13:51
          A ja mam doświadczenie. Pracowałem tam, ale juz wyjechałem z wawy i nie
          pracuje. Praca ok, ludzie super- dużo studentów z każdego trybu nauki- grafik
          dopasowany do zajęć w szkole. Polecam
        • Gość: harbie Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.acn.airbites.pl 17.01.07, 20:07
          coffeheaven to szajs. znajoma pracowala u nich w galerii kazimierz, wyscig
          szczurow i zero motywacji. NIE POLECAM!!!
          • temur78 Re: CoffeeHeaven - a co to? 12.06.07, 18:24
            A jak jest w centrali?
            • Gość: dajcie spokój Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.aster.pl 13.06.07, 12:06
              Już praca w Mc Donalds lepsza bo większe zarobki są od początku.
              Trzymaj się z daleka bo gorzej niż na kasie w supermarkecie płacą .
              Albo prace na pół etatu proponują - śmiechu warte.
              Ludzie to zawsze przypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka