Gość: blackman IP: *.elpos.net 13.01.07, 13:49 Witajcie, kilka słów o pracy w CoffeeHeaven w centrali i w kawiarniach. Co i jak tam wygląda - atmosfera, zarobki, traktowanie ludzi, fluktuacja i wogóle wszytsko o nich. zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amelia Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:03 blackman-a wiesz kto tam pracuje?tzn cyz studenci moze?I jacy-zaoczni,wieczorowi,dzienni? ja z kolei bede miala takie pytanie...bo na Twoje niestety nie umiem odpowiedziec:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KH Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.wro.vectranet.pl 14.01.07, 21:22 Coffee nie polecam!!! Ani do pracy ani do picia kawy.Nieoficjalnie dowiedzialam sie jakie maja tam zarobki, to godne pożalowania... i to jak ich traktuja: musztra na okrągło jak w zakladzie karnym, nic nie wolno i wszyscy pracownicy to potencjalni zlodzieje, a praca niepewna bo zwalniaja z byle powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coffee Shops Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 03:13 ja slyszalam plotke ze StarBucks otwiera coffee shops w Polsce. Dal tych co nie wiedza nr 1 w USA to starbucks - reszta to daleko daleko w tyle. Widzialam chyba ich wygladajaca podobnie do ich ogloszenia w calabora.com oraz inforpraca.pl i chyba tez gazetapraca.pl tez chyba CoffeeGrind wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wital Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.pl 17.01.07, 13:51 A ja mam doświadczenie. Pracowałem tam, ale juz wyjechałem z wawy i nie pracuje. Praca ok, ludzie super- dużo studentów z każdego trybu nauki- grafik dopasowany do zajęć w szkole. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harbie Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.acn.airbites.pl 17.01.07, 20:07 coffeheaven to szajs. znajoma pracowala u nich w galerii kazimierz, wyscig szczurow i zero motywacji. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajcie spokój Re: CoffeeHeaven - a co to? IP: *.aster.pl 13.06.07, 12:06 Już praca w Mc Donalds lepsza bo większe zarobki są od początku. Trzymaj się z daleka bo gorzej niż na kasie w supermarkecie płacą . Albo prace na pół etatu proponują - śmiechu warte. Ludzie to zawsze przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś