Gość: just IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:51 Czy ktoś zna tą firmę ? będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.hot Re: firma Siódemka 21.03.07, 16:16 Chodzi Ci o firmę kurierską? Ja pracuję w jednym z oddziałów. A co dokładniej chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: firma Siódemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:32 Staram się w tej firmie o pracę. Tak ogólnie chciałabym wiedzieć jakie są wymagania odnośnie naboru, czy warunki finansowe są zadowalające, czy firma stawia na rozwój pracownika, czy po prostu jesteś zadowolona z tej pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: firma Siódemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 20:18 Ja też się staram, jestes moim konkurentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: firma Siódemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:23 może spotkamy się w tej firmie ? idę na rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatacz1982 Re: firma Siódemka 27.03.07, 18:05 a ja pracowałem w stolicy jako specjalista ds sprzdaży co chcecie wiedzieć o tej branży Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: firma Siódemka 10.04.07, 18:06 Generalnie nie jest źle, zależy też gdzie będziesz pracować i kto będzie Twoim przełożonym. Finanse - wszystko zależy od stanowiska i stażu pracy - przynajmniej u mnie. A rozwój - też zależy na kogo trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś