Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurs Pedagogiczny

IP: 80.54.38.* 31.03.07, 19:55
    Witam, jestem zainteresowany pracą w szkole (obecnie w innym zawodzie pracuje), mam ukonczone zaoczne studia biologiczne, teraz przyszedł czas na kurs pedagogiczny. Moje pytanie zatem brzmi." Gdzie lepiej robic taki kurs?, mam do wyboru UMCS,KUL, Politechnika Lubelska (chyba)oraz prywatnie WSPiA w lublinie, co wybrac, czym sie kierować. Zgóry dziękuje i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • zefir15 Re: Kurs Pedagogiczny 01.04.07, 15:17
        oprocz szkół wyższych kursy pedagogiczne organizują też WOM-y czyli Wojewodzkie
        Osrodki Metodyczne, jak ja robilem taki kurs to w WOMie było drożej niz na
        uczelni (państwowej) i chyba szybciej (krócej trwał) i podejzewam ze WOMy
        bardziej sie dostowuja do osób pracujących... :-)
        • Gość: Misek_1 Re: Kurs Pedagogiczny IP: 80.54.38.* 01.04.07, 22:02
          a w jakim zawodzie pracujesz ??
      • Gość: krak Re: Kurs Pedagogiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:33
        Nie kurs pedagogiczny tylko 2 letnie studium.
        • Gość: Misiek_1 Re: Kurs Pedagogiczny IP: 80.54.38.* 02.04.07, 11:37
          Na WSPiA studium pedagogiczne trwa 2 semestry, a na UMCS, KUL oraz Polibudzie 3 semestry, kasa prawie ta sama, ale ktora szkoła lepsza ??
          • Gość: ala Re: Kurs Pedagogiczny IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 19:54
            też mnie to interesuje - chcę się przekwalifikować, ale nie rezygnując z
            obecnej pracy ( wiadomo trzeba opłacić kurs itp) jak sobie poradziliście z
            praktykami, był może ktoś w podobnej sytuacji, pozdr
      • zefir15 Re: Kurs Pedagogiczny 03.04.07, 22:44
        Misiek: pracuje jako nauczyciel ekonomii itp (jestem po AE)

Ala: gdy konczyłem studium pedagogiczne (zaraz po ukończeniu studiów) na
        praktykę poświęciłem urlop 2 tyg (nie pracowałem w szkole jeszcze wtedy :-)

pozdrawiam i powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka