oraniaa 19.04.07, 20:47 10 lat temu zkonczyłam LO.Potem urodziłam dzieci i siedziałam w domku. Nigdy nie pracowałam. Teraz mam okazje podjac prace. I nie wiem co napisac w Cv. (tylko wykształcenie i zainteresowania?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Puste CV? 20.04.07, 09:12 CV powinno byc bez luk. Wpisz: zalozenie rodziny, prowadzenie domu, wychowywanie dzieci. Tylko, ze z takim CV nikt cI pracy biurowej nie da:(((((. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: Puste CV? 20.04.07, 16:49 Prosze w cv wpiac swoje wyksztalcenie. Natomiast opisac swoją sytuacje szczegolowo w liscie motywacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Puste CV? 23.04.07, 10:06 taaa, zwlaszcza, ze niektorzy pracodawcy tylko CV czytaja... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola2006 Re: Puste CV? 24.04.07, 07:37 na pewno przez te 10 lat czegos sie nauczylas i te umiejetnosci nalezy wpisac w cv.Cokolwiek by to nie bylo-na pewno obslugujesz komputer by inaczej Cie by tu nie bylo,moze skonczylas jeszcze jakies kursy?moze masz jakis talent ktory rozwijalas przez te lata?jestem przekonana ze cos sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
firella2 Re: Puste CV? 03.05.07, 13:44 Też mam podobny problem, tylko że po LO skończyłam jeszcze studia. Doświadczenie zawodowe praktycznie żadne, chyba nie będę przecież wpisywać, że w czasie studiów pracowałam w hipermarketach na promocjach albo wykładałam towary na półki? A może jednak? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Puste CV? 03.05.07, 20:01 Ja bym wpisala, ale wumiejetnisciach - praca w czasie ferii albo rownolegle ze studiami (zgodnie z prawda). swiadczy o zaradnosci i zaswze to jednak jakies doswiadcznie. Odpowiedz Link Zgłoś