Gość: zuzia IP: *.62.inds.pl 21.05.07, 10:27 witam. czy ktoś orientuje się ile zarabia pracownik działu rozliczeń w oddziale firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: zarobki w coca-cola IP: *.62.inds.pl 22.05.07, 16:04 Nikt nie pracuje w coca-coli? może ktoś ze znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: zarobki w coca-cola IP: 194.146.250.* 22.05.07, 16:24 byłem tam ph tragedia siasc i płakac taki wyscig szczurów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geo Re: zarobki w coca-cola IP: 213.193.148.* 25.05.07, 08:35 Fakt! Tragedia! Dziely nazwajem sie podpierdzielaja, na wszystko trzeba miec tzw "dupochron". Wyscig szczurow okropny!!!!! Poza tym nie wychylaj sie bo Cie uwala!!! Pracowalem w biurze w magazynie w Lodzi - zajmowalem sie stanami magazynowymi - masakra! Nie dosc ze wymyslilem jak przyspieszyc prace, pracowalem po 10 godzin to zawsze bylo zle i "zjeb" codzien sie nalezal. Po 3 miesiacach uslyszalem, ze sie nie sprawdzilem a na moje miejsce przyjeli powolna jak mucha w smole i chicha studentke...Trzymajcie sie jak najdalej! Zwlaszcza PH! Szef PH potrafi o 20 z.. ludzi i wyrzucac ich w rynek bo nie wyrobili planu sprzedazy. Zarobki z tego co wiem maja marniutkie... Odpowiedz Link Zgłoś