tiwach 05.06.07, 19:27 Witam czy ktoś wie coś na temat pracy w call center Lufthansy w Brnie? Może ktoś już nawet wybiera sie na spotkanie informacyjne 6 i 7 czerwca 2007 w Krakowie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerfetka Re: Lufthansa call center praca IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.07, 15:40 Witam, początkowo ja sie wybieralam, ale placa to 2500 tys i z tego trzeba sie utrzymac w Brnie, koszty utrzymanai pdobne do Polski (rozmaiwlam z nimi telefonicznie), zrezygnowałam.A Ty byłeś/aś na rozmowie?Napisz co i jak! Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:33 witaj no wlasnie chcialem z nimi na ten temat porozmawiac, w sumie juz sie raz przejechalem na podobnej ofercie z call center w Zilinie na Slowacji (wszystko okazalo sie sprzedaza tele2) ale moze na takie spotkanie warto pojechac chociaz do Krakowa i zasiegnac blizszych informacji..nie pracowalem jeszcze w Czechach, ale maja niskie podatki...zycie podobne do naszego...zarobki jak na Lufthanse faktycznie troche niskie..ale moze warto sprobowac?? Co Ci jeszcze mowili telefonicznie, bo do mnie tez dzwonili ale nie moglem odebrac.....czekamy zatem na opinie najlepiej od pracujacych juz tam ludzi..pozdrawiam - Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: Lufthansa call center praca IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.07, 17:40 Przez bodajże pierwsze 3 miesiące jest szkolenie (nie wiem czy płatne), po pól roku dostaje się podwyżke (ok.500 zł), na początku pomagają znaleźć mieszkanie. Jeżeli ktoś był na rozmowie to dajcie znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:58 ok dzieki za odpowiedz, w poniedzialem ustawilem sie z nimi na telefon, spotkanie w Krakowie odwolano..oferta pewna i przyznam ze ciekawa..chyba sie skusze...przeciez nic mnie tu nie trzyma, nie mam nic do stracenia a moge jedynie na tym zyskac nowe doswiadczenie...dlaczego sie tak szybko poddalas?? skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: Lufthansa call center praca IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.07, 14:13 Również zostałam poinformowana o przełożeniu spotkania, ciągle się łamię i zastanawiam nad tą ofertą. Jestem z Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:51 Hej a ja jestem Tomek z Lublina i sam juz nie wiem czy pojechac dzis znow do mnie dzwonili i proponowali mi prace jako Load Controler// ciekawe kto to? ale juz znalazlem na ich stronie www.globaltelesales.cz informacje o tym stanowisku, wszyscy znajomi pisza mi ze nic nie trace, nic mnie tu nie trzyma i ze warto sprobowac nawet za taka kase, w sumie mozna tylko zyskac na doswiadczeniu a i do domu blisko....co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: Lufthansa call center praca IP: *.stk.vectranet.pl 13.06.07, 20:15 Witam, jeżeli nic Cie tu nie trzyma to śmiało ruszaj!Poznasz prace w nowym środowisku i zdobędziesz ciekawe doświadczenie.Ja osobiście wolałabym do call center ale zależy co kto lubi:)Ja się ciągle zastanawiam, zobaczę jak do mnie zadzwonią i kiedy będzie interview, bo szkolenie miało niby się zacząć od 1go lipca, ale chyba nei zdążą:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:45 ...a moze wiesz na czym polega praca tego LOAD CONTROLLERA? Ciekawe co to bedzie..pojade na rozmowe i na testy, mowili mi ze wszystko startuje 12 wrzesnia....i wlasnie od szkolen...startowalem do call center ale skoro proponuja mi tego kontrolera...sam juz nie wiem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerffetka Re: Lufthansa call center praca IP: 83.238.171.* 15.06.07, 15:02 Witam, no niestety nie wiem o co chodzi z tym load controllerem, wiec za bardzoe nie potrafie pomóc. Do września jeszcze sporo czasu. Zobaczymy co będzie i kiedy wkońcu będą te rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:39 polecam zatem mailowo poprosic ich o opis stanowiska, tak tez wlasnie ja uczynilem, w odpowiedzi dostalem nawet kopie umowy, plan dojazu na miejsce, a nawet grafik pracy, zaprosili mnie na test z wiedzy ogolnej 2 i na rozmowe 3 sierpnia, jak mi sie uda to od 12. wrzesnia szkolenie....po pol roku 90% znizki na bilety lotnicze i 20 dni urlopu, warto wiec sprobowac...moze wie ktos jak tanio mieszkac w Brnie?? sa jakies czeskie strony z ofertami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: Lufthansa call center praca IP: *.stk.vectranet.pl 19.06.07, 18:56 Hej, a na jakie stanowisko się starasz?load controller? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lufthansa call center praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:41 tak ale jak sie ubiegalem o prace to najpierw na customer consultanta a potem jakos tam wyszlo ze sprobuje chyba i tu i tu, 2, 3.08 mam test z wiedzy ogolnej i rozmowe w Brnie, jak wszystko bedzie ok to od 12.09 szkolenie...zycze i Tobie powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Lufthansa call center praca IP: *.16-7-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 17.10.07, 23:10 Uwaga na najblizszych targach pracy w PKiN w Warszawie znow beda szukac ludzi do pracy na sluchawie za 650 euro brutto...warto sie zastanowic... Odpowiedz Link Zgłoś