caro55 27.08.06, 22:23 Pytanie raczej do dziewczyn... co dla was znaczy ze facet jest dobry w łóżku. Co musi robić abyscie tak o nim myślały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slonko_23 Re: Dobry w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:29 Nie powinien myslec tylko o swoich potrzebach, powinien dawac w zamian tyle ile dostaje (((; Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Dobry w łóżku 27.08.06, 22:32 dla mnie dobry w łóżku znaczy ze potrafi wyczuc co mi sprawia przyjemnosc i z tego korzystac:) no i oczywiscie zero egoizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko_23 Re: Dobry w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:41 Gdy nie ponagla, nie pyta ciągle "czy juz?" Bo takie hasło potrafi wyprowadzić z równowagi i nastroju jednocześnie. Gdy jest czuły, delikatny, cierpliwy też (o; Gdy nie myśli tylko o sobie i gdy nie zasypia zaraz po , tylko przytuli i powie miłe słowo... Gdy potrafi rozszyfrować reakcje swojej partnerki, ale to wymaga wprawy i troche czasu... (o; Pozdrowionka. papa Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Dobry w łóżku 28.08.06, 13:23 musi umiec odkryc, sluchac i wlasciwie interpretowac co lubie a co mnie irytuje a potem wprowadzac to w zycie z wlasciwym efektem. choc rozumiem ze czasem jemu moze to nie wychodzic, ale liczy sie tez tolerancja. wazne ze sie stara, choc to staranie nie powinno trwac bez konca..... Odpowiedz Link Zgłoś
angie27 Re: Dobry w łóżku 28.08.06, 20:38 Cudownie pieścić i ... doprowadzić... :P Odpowiedz Link Zgłoś
r69 Re: Dobry w łóżku 28.08.06, 20:59 wypowiadaja sie kobietki co to facet musi zrobic, ale nie zapominajcie o tym biednym facecie, on tez potrzebuje spełnić swe fantazje, a nie tylko i wylącznie zaspokoić wasze ego w postaci 10 orgazmow przez goddzinkę lub i dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: Dobry w łóżku 29.08.06, 12:10 musi byc agresywny, namiętny i romantyczny a przede wszystkim znac, zauwarzac potrzeby kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: Dobry w łóżku 29.08.06, 12:23 Musi zrobić coś, żeby można było o nim pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dobry w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:26 Np. wsadzić butelkę od szampana Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Dobry w łóżku 29.08.06, 16:37 musi sprawic aby kobieta czula sie przy nim wyjatkowa,jedyna..musi bosko calowac,namietnie,musi byc spontaniczny i romantyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
alutta Re: Dobry w łóżku 27.09.06, 12:23 wystarczy mi fakt ze za kazdym razem dochodze jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Dobry w łóżku 27.09.06, 12:45 no np. jak przed snem wysyła sms-y o tresci POMOC na fundacje TVN albo lezy i rozmyśla o dzieciach w domach dziecka, głodujących w afryce. takie tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Dobry w łóżku 27.09.06, 13:10 dobry w łożku/ dobra w łóżku określenie wymyślone na potrzeby rozmów miedzy mezczyznami badz kobietami dokladniej nie okreslone ale dobrze brzmiące. Odpowiedz Link Zgłoś