Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mam 47 lat i szukam pracy

14.07.07, 21:37
    od kilku miesiecy szukam pracy jako sprzedawca, niestety kazdy kto spojrzy
    na date urodzenia mowi - przykro mi ale poszukujemy mlodego zespolu.
    Stracilam juz nadzieje ze bede pracowac.
    Obserwuj wątek
      • jacek.mlynski Re: mam 47 lat i szukam pracy 23.07.07, 07:44
        Proszę o przesłanie CV na adres: biuro@straight.pl
        • Gość: puzzle112 Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:10
          Bardzo dziekuje za zainteresowanie moja osoba. W najblizszy poniedzialek ide
          na kolejna rozmowe . Jezeli nic nie uda mi sie zalatwic przesle swoje cv.
          Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.
      • Gość: Monika Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.netia.pl 26.07.07, 12:38
        Witam serdecznie, obecnie poszukujemy kandydatów do pracy jako Konsultant do
        spraw Klientów Biznesowych w całej Polsce, wiek ogólnie nie ma ogromnego
        znaczenia, wazne są umiejętności, doświadczenie... podaję telefon do centrali
        22/3302925

Pozdrawiam

Monika
        NETIA S.A.
      • Gość: wegierka83@o2.pl Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.netia.pl 26.07.07, 12:52
        w nawiązaniu do poprzedniej odpowiedzi , poproszę o ewentualny kontakt pod w/w
        mail
        • Gość: puzzle112 Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:33
          Dziekuje za zainteresowanie. Od poniedzialku pracuje. Nie jest to praca o
          ktorej marzylam.Wazne ze blisko domu i firma solidna i wyplacalna. Zatrudnia
          osoby na etat a nie na umowe zlecenie. Zycze wszystkim powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka