puzzle112 14.07.07, 21:37 od kilku miesiecy szukam pracy jako sprzedawca, niestety kazdy kto spojrzy na date urodzenia mowi - przykro mi ale poszukujemy mlodego zespolu. Stracilam juz nadzieje ze bede pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek.mlynski Re: mam 47 lat i szukam pracy 23.07.07, 07:44 Proszę o przesłanie CV na adres: biuro@straight.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzzle112 Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:10 Bardzo dziekuje za zainteresowanie moja osoba. W najblizszy poniedzialek ide na kolejna rozmowe . Jezeli nic nie uda mi sie zalatwic przesle swoje cv. Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.netia.pl 26.07.07, 12:38 Witam serdecznie, obecnie poszukujemy kandydatów do pracy jako Konsultant do spraw Klientów Biznesowych w całej Polsce, wiek ogólnie nie ma ogromnego znaczenia, wazne są umiejętności, doświadczenie... podaję telefon do centrali 22/3302925 Pozdrawiam Monika NETIA S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegierka83@o2.pl Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.netia.pl 26.07.07, 12:52 w nawiązaniu do poprzedniej odpowiedzi , poproszę o ewentualny kontakt pod w/w mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzzle112 Re: mam 47 lat i szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:33 Dziekuje za zainteresowanie. Od poniedzialku pracuje. Nie jest to praca o ktorej marzylam.Wazne ze blisko domu i firma solidna i wyplacalna. Zatrudnia osoby na etat a nie na umowe zlecenie. Zycze wszystkim powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś