jowita3 23.06.03, 16:12 Kochani! Niech żyje Stowarzyszenie Antymobbingowe.To nadzieja dla wielu udręczonych.Przeżyłam mobbing i trwam.Nie poddam się,bo znam moje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Mobbing IP: *.onhill.gda.pl 23.06.03, 21:42 i tak trzymaj ... śmierć mobberom!!!! ale narazie ofiary przepraszają swoich katów... i stowarzyszenia niewiele pomogą jak nie zmieni się prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Mobbing IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.03, 23:45 Czy mobbing jest tym obrzydliwym ruchem propagującym utrzymanie polowania na wieloryby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr_Q Re: Mobbing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 12:53 a gdzie szukac czegos na temat tego stowarzyszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Mobbing IP: *.herc.net.pl 25.06.03, 19:55 Znajdź stronę Barbary Grabowskiej-dowiesz się trochę o mobbingu,ale to za mało.Przetrwać mobbing jest bardzo trudno.Znam to zjawisko z autopsji.Czułam się gorsza,poniżana,nie miałam woli walki ani przetrwania,po pewnym czasie uznałam,że mobberzy są lepsi ode mnie i nie jestem ich godna.Za normalne uważałam fakt,iż ludzie ironizują ze mnie,że mnie unikają.Mobbing paraliżuje ofiarę.Brrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
micic Re: Mobbing 25.06.03, 22:53 znajdź Reginę Talik - tel 0606410160 jest to osoba, która założyła stowarzyszenie antymobbingowe i skutecznie pomaga ludziom... poza tym teraz tworzą się stowarzyszenia w całym kraju ... trzeba też zwracac się z takimi sprawami do związków zawodowych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
micic Re: Mobbing 25.06.03, 22:56 jowita3 napisała: > Kochani! Niech żyje Stowarzyszenie Antymobbingowe.To nadzieja dla wielu > udręczonych.Przeżyłam mobbing i trwam.Nie poddam się,bo znam moje prawa. ..oj będziesz jeszcze potrzebować pomocy... jak Cię mocniej dopadnie to daj znać... może razem poradzimy sobie pozdrawiam i życzę powodzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek STOWARZYSZENIE ANTYMOBBINGOWE W KRAKOWIE IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.06.03, 10:04 Mobbing to długotrwały terror psychiczny stosowany w pracy wobec jednostki. Możliwość obrony przed mobbingiem w Polsce jest jedynie iluzoryczna ze względu na obowiązujące przepisy prawne a głównie ze względu na ich niekorzystną dla poszkodowanych interptretacją stosowana przez sądy. Pewną pomoc dla poszkodowanych moga stanowić stowarzyszenia antymobbingowe. Najwazniejsze aby nie byc samemu. Ostatnio tworzy się takie stowarzyszenie w Krakowie. Osoby zainteresowane proszone są o kontakt na adres: jnaliwajko@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mobbing2 Re: Mobbing 26.06.03, 21:27 jeśli jesteś mobbingowany/a napisz - odpowiem jak się bronić Odpowiedz Link Zgłoś
i.r Re: Mobbing 27.06.03, 10:39 napiszcie mi, jak jestescie mobbingowani, ale na maila, chcialabym porownac swoje doswiadczenia... diabelnie mam dosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś