Gość: Karol IP: *.ztpnet.pl 01.08.07, 21:39 Jakie są płace i warunki pracy w Funai Nowa Sól ? Obecnie interesuje mnie stanowisko na produkcji a w perspektywie dwóch lat inżynierskie. Czy rekrutacja już się zakończyła ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Funai w Nowej Soli IP: 213.25.67.* 02.08.07, 09:08 Daj sobie spokój z ta firma!!!! Znajomy aplikowal na kierownika produkcji i gdy powiedzial ze chce miec 2000 na reke to oni powiedzieli ze to za duzo !!!!???!!! Pracuje tam jeszcze moja kumpela w dziale kosztow produkcji czy cos takiego (jest po studiach), ma 1200 brutto !!!! wiec pewnie sory za okreslenie "zwykly robol na tasmie" bedzie mial mniej :/ i to do tego praca jest w systemie zmianowym.. rada: uciekaj z Polski a juz na pewno z Nowej Soli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Funai w Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 02.08.07, 17:32 Miałem nadzieję, że nowoczesna firma pracująca w dziedzinie zaawansowanych technologii oferuje zdecydowanie lepsze warunki. No cóż, jeśli to prawda to jest to kolejny dowód na to ,że w tym kraju,a szczególnie w małych miastach, mogą powstawać tylko nowoczesne kołchozy, które niezależnie od rodzaju produkcji całą energię kierują na wyzysk a nie rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś