Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca przez internet

05.08.07, 11:59
    Witam, dużo jest ofert pracy przez internet, m.innymi:wypełnianie ankiet.
    Praca w domu klikanie i zarabanie nawet do 15 tysięcy. Podają adres mailowy,
    stawki godzinowe, czy to jest bezpieczne, czy czasem chodzi o naciąganie
    ludzi naiwnych, pozdrawiam Maria
    Obserwuj wątek
      • dzedaj10 Re: Praca przez internet 06.08.07, 15:09
        zgadzam sie mogę pracować od wtorku do piątku w godzinach od 15 do 19
      • katarzyna.misiek Re: Praca przez internet 07.08.07, 15:54
        Witam,
        Uważam, że do podobnych ofert należy podchodzić bardzo ostrożnie, co nie
        oznacza, ze wszelkie tego typu oferty to "naciąganie".
        Myślę, że obiecywane ogromne kwoty, mają raczej marną szansę na realizację.
        Ustalenia dotyczące każdej pracy, również i telepracy, powinny zostać spisane i
        w formie dokumentu,zaakceptowane przez obie strony. Doradzam ostrożność i
        weryfikację podmiotu, z którym ewentualna współpraca miałaby miejsce.

Życzę powodzenia,
        k.
        • mp974 Re: Praca przez internet 07.08.07, 21:36
          tak właśnie podejrzewałam, zbyt byłaby ta oferta "piękna" żeby była
          prawdziwa, dzękuję za radę, Maria
      • cangu Re: Praca przez internet 12.08.07, 13:04
        Ostrożność tak. Ale czy tylko w przypadku pracy przez internet? Kiedyś ja, potem
        inni ponosili duże straty już na etapie poszukiwań. Np. Bardzo
        obiecujące/wiarygodne (pozornie) ogłoszenie. Należy jechać na rozmowę. Jedziesz
        i ... przypadki bywały różne, najczęściej zwykłe pranie mózgu Tobie$klientom.
        POJAWIA SIĘ KOMPUTER W DOMU - jeszcze dobrze myszką nie operuję, a już szukam
        pracy, jednocześnie ucząc się obsługi komputera i surfowania po necie. Nic poza
        czasem nie tracę, ale wiem, że to kiedyś zaprocentuje. Wybieram oferty nie
        wymagające wpłat, a jeśli już to niewielkich 5-40 zł. (może w 3-4 przypadkach)
        świadoma potencjalnych strat. Mijają 3 lata. Mam świetną internetową pracę
        świetne zarobki i kilka innych mniej popłatnych Programów Partnerskich
        (wcześniej znalezionych) i żal, że na to jedno nie trafiłam dużo wcześniej i
        radość, że trafiłam. Internet jest najbezpieczniejszy, trzeba tylko np. Mieć
        adres e-mail, który można będzie zlikwidować, przenosząc sprawdzoną pocztę na
        nowy adres.
        • mir123bych Re: Praca przez internet 26.08.07, 11:13
          zabawa w klikanie czy oglądanie reklam to żenada, podobno serwisy znikają przed
          uzyskaniem przez Ciebie kwoty potrzebnej do wypłaty :)

------------------
          www.spiknijmysie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka