Gość: krzycho IP: *.ok.ae.wroc.pl 14.12.01, 16:47 Mam pytanie, czy orientujecie się ile zarabia nowo przyjęty pracownik w Peko SA, jako specjalista ds.sprzedaży.Słyszłem ,że są to grosze (1000 brutto). Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mać Re: PRACA W Pekao SA IP: *.unizeto.pl 14.12.01, 18:10 no to się na pewno nie przesłyszałeś . bez układów dadzą cię do najgorszej roboty za damski chuj. ja pracowałem w banku korporacyjnym przez cztery lata i w końcu mnie zredukowali. dostawałem 1500 na rękę. w bankowości kariery już brachu nie zrobisz. owszem szukają ludzi do obsługi w tzw. mcbankach - inteligi multibank itp. ale tam szukają ludzi najlepiej z doświadczeniem w pracy w fast- foodach! - tak było w jednym ogłoszeniu!!! może w centrali banku jest jeszcze nadzieja na jakąś karierę. ale poza centralami - lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateman Re: PRACA W Pekao SA-do mac IP: 134.106.135.* 15.12.01, 17:24 Jak czytam to co mowisz,to nie dziwne ze cie zredukowali.Hamku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: PRACA W Pekao SA IP: 212.244.27.* 19.12.01, 22:44 "1000 zł,- grosze" - zarób na własnej działalności, opłać za siebie ZUS, a nie czekaj na pensję za siedzenie i "nic nie robienie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: PRACA W Pekao SA IP: *.ok.ae.wroc.pl 20.12.01, 09:09 Gość portalu: gregor napisał(a): > "1000 zł,- grosze" - zarób na własnej działalności, opłać za siebie ZUS, a nie > czekaj na pensję za siedzenie i "nic nie robienie". Obecnie mam 1300 za "nic nie robienie" w innym dużym polskim banku.Sądziłem ,że Pekao ,jako największy polski bank płaci sensowne pieniądze za sensowną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilas Re: PRACA W Pekao SA IP: 40.0.96.* 20.12.01, 11:44 To sie absolutnie mija z prawda. W Pekao SA nowo przyjeta osoba zatrudniona przy obsludze klienta w malutkim oddzialem dostaje 1500 netto. Zatrudniona w centrali niecale 3000 netto ale trzeba miec juz troche doswiadczenia i skonczona bankowosc. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś