Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 20:11
    Chcemy wyjechać do pracy do Norwegii,ja i żona mamy kompletnie dość tego
    permanentnego polskiego DZIADOSTWA!.Jesteśmy młodzi szkoda czasu na depresje
    i dobre rady "ludzi".Jeśli morzeszpomóc daj znać.BÓG ZAPŁAĆ.
    Obserwuj wątek
      • Gość: oban Re: PÓŁNOC IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 23:01
        nie jesteście sami ! też patrze jak stąd prysnąc
        Haruję jak głupi od kilku lat, moje składki miesięczne
        na ZUS, Opiekę zdrowotną i podatki (wszystlo odprowadza firma)
        to ok 4000 PLN mi4esięcznie.
        a te rządzące misie to po prostu kradną !
        mam dość ! Myslałem choćby o nszych najbliższych sąsiadach np. Czechach czy
        Austrii. nie wiem jeszcze ale na pewno wcześniej czy póxniej stąd spadam
        i niech się psychologowie pracy zastanawiają dlaczego
        młodzi memedzerowi stąd uciekają
        • Gość: seba Re: PÓŁNOC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 20:25
          czesc!!! czuje sie dokladnie jak wy...tez prowadze firme...1 os...skladki na
          zus ida w kosmos...perspektyw nie widac....a bedzie coraz gorzej....i tez na
          powaznie mysle o wyjeździe do norwegii...mozna sporo znaleśćna stronach
          ambasady norwegii...z tym ze oni nie posrednicza w szukaniu pracy...czyli
          najpierw trzeba znalesc prace a potem starac sie o pozwolenie na prace i pobyt.
          no i nie bardzo wiem jak znalesc jakakolwiek prace....moze ktos bedacy na
          miejscu by jakos pomógł...??? tylko jak znalesc jakas utrzciwa i bezinteresowna
          osobe która by w czyms pomogla...wiem ze mozna nieźle zarobic w norwegii tym
          bardziej jak sie wyjedzie pod kolo polarne..( mniejsze podatki) ale ciezka
          pogoda.
          jade z wami..jak cos znajdziecie dajcie znac!!! pozdrawiam seba moje gg 2564272
          siedze czesto i pisze z ludzmi z norwegii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka