88mw 08.02.08, 17:50 co zrobić ze zdjęciem? wkleić je do CV, czy wysłać jako osobny plik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.brzeska Re: zdjęcie w CV 12.02.08, 16:43 Zdecydowanie radzę wkleić je do CV i umieścić najlepiej w prawym górnym rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: zdjęcie w CV 22.02.08, 21:19 A czy pracodawca ma prawo umieścić wymóg dołączenia zdjęcia do CV, czy mogę wysłać bez z odpowiednim komentarzem? ;) Jak to wygląda? Chodzi o uregulowania prawne. Chcę wysłać odpowiedź na ogłoszenie o pracy, która zupełnie nie uzasadnia takich zachcianek ;) Nie wiem, po co ta fotka. Zresztą nie będę teraz lecieć do fotografa i robić. Poproszę o odpowiedź na to pytanie, ale bez komentarzy na temat mojej motywacji do podjęcia tej pracy ;) Po prostu jestem zwolenniczką CV bezzdjęciowych i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: zdjęcie w CV 23.02.08, 08:23 Hmm, nie ma w PL zakazu wymogu dolaczania zdjec - czyli jak nie chcesz zalaczac zdejcia, a wymog jest, to po prostu nie aplikuj, bo Cie odrzuca na 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
moni1985 Re: zdjęcie w CV 09.07.08, 08:35 jesli w ogloszeniu nie jest wymagane zdjecie to wysylac cv bez zdjecia? na ostatnim stazu od rekrutera uslyszalam, ze ze wzgledu na charakter stanowiska (bezposredni kontakt z dziennikarzami itp) zawsze patrzy na zdjecie i odrzuca aplikacje ktore go nie zawieraja Odpowiedz Link Zgłoś