Gość: gość IP: *.elsat.net.pl / 10.68.0.* 03.09.03, 17:25 Kochani, Pytanie mam, czy pracuje ktoś z was w tej firmie? Jak się tam pracuje, jakie są zarobki? Proszę o informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiro Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:57 Gość portalu: gość napisał(a): > Kochani, > > Pytanie mam, czy pracuje ktoś z was w tej firmie? Jak się tam pracuje, jakie > są zarobki? > Proszę o informacje. > > Z góry dziękuję i pozdrawiam JaKIE STANOWISKO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.elsat.net.pl / 10.68.0.* 04.09.03, 12:25 Przedsaticiel handlowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:56 Gość portalu: gość napisał(a): > Przedsaticiel handlowy jaki region??tak z ciekawosci?? Atmosfera , wielkie cisnienie ale do wytrzymania. Grunt too sie nie dac i pracowac jak najdłuzej ( dobre referencje) Pracowales juz jako PH ?? Jak tak to gdzie?? Odpowiem Ci wtedy an temat zarobków:) 3maj sie i nie obzeraja sie snickersami a Mars to nie tylko baton :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.elsat.net.pl / 10.68.0.* 05.09.03, 13:59 cześć mam już doswiadczenie jako ph i jako koordynarot ( razem poand 3 lata . Pracowałem w wodach źródlanych itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:36 Gość portalu: gość napisał(a): > cześć > > mam już doswiadczenie jako ph i jako koordynarot ( razem poand 3 lata . > Pracowałem w wodach źródlanych itp. > > Pozdrawiam Jakie wody?? Koordynator czyli ASM?? Jako PH w MF mozesz liczyc na początek na 2000:) Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.elsat.net.pl / 10.68.0.* 05.09.03, 16:31 Witam ponownie, Tak troche wyżej niż ASM, a jestem ze śląska. Dlaej pracujesz w MF? Napisz coś więcej:) Acha 2000 netto? Jak wygląda proces rekrutacji wiesz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Pracuje ktoś Masterfoods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:12 Gość portalu: gość napisał(a): > Witam ponownie, > > Tak troche wyżej niż ASM, a jestem ze śląska. Dlaej pracujesz w MF? Napisz coś > więcej:) Acha 2000 netto? > Jak wygląda proces rekrutacji wiesz? > > Pozdrawiam Ja nie pracuję ( nie napisałem tego ) ale byłem kiedyś "blisko" Tej Firmy. tak netto , przynajmniej tak było w zeszłym roku. Ostatnio wszyscy obcinają więc... Rekrutacja jak i praca na wysokim poziomie. Firma nie oszczędza na szkoleniach. Dość częste są kontrole. Swoją droga Ja tez ze Śląska ...ciekawe czy sie znamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś