Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Planet Sport - Wrocław

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 12:33
    Witam.

Posiada ktoś jakąś wiedzę na temat sklepu tej firmy w Pasażu Grunwaldzkim.
    Czytałem w necie wypowiedzi o jakiś dziwnych sytuacjach w innych sklepach (
    sprzed paru lat) ,chciałbym to zweryfikować
    Obserwuj wątek
      • Gość: g Re: Planet Sport - Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 15.04.08, 12:02
        lepiej sobie odpusc. umowy nie dostaniesz,rachunkow do wyplaty rowniez, za braki
        na sklepie co miesiac placi kazdy pracownik( srednio 70zl!!!). LIPA
        • Gość: były pracownik Re: Planet Sport - Wrocław IP: *.magma-net.pl 17.04.08, 19:22
          Ja jestem byłym pracownikiem tego sklepu. I po przepracowaniu tam dłuuugiego
          czasu (koło roku) zwolniłem się gdyż, to co wyprawia ta firma oraz w tym
          przypadku Pani kierownik tego sklepu to masakra. Ogólnie rzecz ujmując,
          zatrudniają tam niezależnie od wykształcenia, co w przypadku kierownika nie
          posiadającego wykształcenia minimum średniego, przedkłada się na to, że traktuje
          ten sklep jakby to było podwórko. Tej nie lubię to tej nie dam
          premii....niestety mimo wzorowo wykonywanych obowiązków. Z tym płaceniem za
          braki to tez prawda, a jak się zwalniasz w trakcie miesiąca to nawet nie masz co
          marzyć o wypłacie, bo z tego typu wypłat pani kierownik pokrywa sobie braki.
          Firma też nieterminowo wypłaca wypłaty, które ze względu na skandaliczny system
          ochrony i w związku z tym ponoszone koszty przez sprzedawców, czasami wychodzą 2
          zł za godzinę...a nigdy nie wiadomo jak bardzo sklep okradną. Jeśli masz więc
          kogoś znajomego kto chce pracować w Pasażu Grunwaldzkim to niech szerokim łukiem
          omija ten sklep!!!!! Radze szczerze!!!!
          • Gość: ... Re: Planet Sport - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:34
            popieram wypowiedź mojego poprzednika i serdecznie go pozdrawiam, bo zapewne pracowaliśmy ze sobą przez jakiś czas... ten sklep to jedna wielka kpina...
            • Gość: swist Re: Planet Sport - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:50
              polecam przestudiowanie komentarzy -> www.wgliwicach.pl/artykul181

kiedyś było fajnie ale teraz.. n/c.. pała total..

btw. lineczek do njusa o Gliwicach ale komentarze dot. Wrocławia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka