Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI

IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 14:46
    Nie daj cie się nabrać to oszuści nielegalna galeria zarabiająca na uczciwych
    ludziach mnie nabrali kogo jeszcze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: klara Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.wyrzysk.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 18:56
        Wysłałam im 6 prac ,zamówili duży obrus .Zapłaty nie ma.Wszystko wskazuje,że
        masz rację.
        • Gość: misia59gazeta.pl Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.zpigichp.edu.pl 08.09.03, 20:37
          napewno bo wysylasz na skrzynke pocztowa odbieraja kiedy chca nie wysylaj jak
          nie dostaniesz zaplaty chociaz nie licz ze zaplaca przekazem zwlekaja mowiac ze
          wyslane ze wina poczty tel. ktory podali to komorka zaplacisz jak za woly
      • Gość: klara Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.wyrzysk.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 20:59
        Dziękuję za ostrzeżenie.Ze mną kontaktowali się telefonicznie .Wysyłałam im na
        adres galerii .Właśnie mija termin na który zamówili obrus.Ciekawe czy się
        odezwą.
        • Gość: misia59gazeta.pl Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.zpigichp.edu.pl 08.09.03, 21:51
          czy taki?ART DE MANO
          APORTADO CORRES 334
          29740 TORRE DEL MAR
          PROWINCJA MALAGA
          TO WSZYSTKO JEST SKRZYNKA POCZTOWA TYLKO MIASTO SIE ZGADZ JAK CHCESZ WIEDZIEC
          WIECEJ NAPISZ NA MOJ E-MAIL ODPISZ CI
      • Gość: klara Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.wyrzysk.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:43
        Dzięki za odpowiedz.Ciekawi mnie wszystko co ich dotyczy.Nawiązałam z nimi
        kontakt w czerwcu .
        • Gość: misia@59gazeta.pl Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.zpigichp.edu.pl 09.09.03, 06:48
          czy masz taki sam adres? ja tez w czerwcu podaj swoj e-mail to napisze ci to co
          wiem a wiem duzo bo dziewczyny mieszkajace w hiszpanii duzo mi pomogly
          nawiazalam kontakt przez gadu gadu
      • Gość: klara Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.wyrzysk.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 08:56
        Dzięki.Mój adres alba15@interia.pl
      • Gość: misia@59gazeta.pl Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 12:22
        Czy ktoś jeszcze czy tylko my dwie?
        • Gość: nika Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: 217.153.6.* 10.10.03, 15:39
          No pięknie! Szkoda, że dopiero teraz natknęłam się na ten temat i przeczytałam
          ostrzeżenie. Wygląda na to, że sama dałam się nabrać. Misia napiszę do Ciebie
          na priva, bo nie wiem czy coś jeszcze można zrobić, dobrze?
      • Gość: Neta Re: UWAGA ART DE MANO OSZUŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 17:29
        Ja im wysłałam w czerwcu próbki prac, i do dziś bez odpowiedzi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka