Gość: Gośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:46 Proszę o informacje o tych firmach. Czy ktoś zna, pracował, współpracował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bill Re: Investia, bauprim, hydro8izolacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:26 TAK PRACOWAłEM TA FIRMA TO WIELKA LIPA!!! PO 2 MIESIACACH PRACY NIE MOGłEM DOPROSIć SIę O SWOJE WYNAGRODZENIE. NIE RYZYKUJ BO STRACISZ. JA NIE PRACUJE TAM 4 MIESIACE I NIE MOGE NADAL SIE DOBIć DO SWOJEGO WYNAGRODZENIA :/. A JAKIE WARUNKI ELASTYCZNE OBIECOWALI :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Investia, bauprim, hydro8izolacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:38 wielkie dzieki za te info. choc bardzo mi przykro.ja tam bylem na rozmowie i od razu mi to smierdzilo! powodzenia w odzyskaniu wynagordzenia! choc wiem ze maja sprawe w sadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Investia, bauprim, hydro8izolacje IP: 81.210.17.* 04.07.08, 20:07 macie racje. Tepić takich kombinatorów. Kiedyś widziałam ich ogłoszenie na sekretarke lu kogoś podobnego. Za niezapłacona pensje to bym szefa do sądu podała Odpowiedz Link Zgłoś