grey-eye 21.04.09, 09:34 Witam, dostałem propozycję pracy w tej firmie na stanowisku handlowca. Czy możecie napisać coś o tej firmie? Jakie panują nastroje i w ogóle jak się pracuje. Dzienki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grey-eye Re: Elektrotechnika mors proszę o info 22.04.09, 08:38 Naprawdę nikt nie zna tej firmy? Może ktoś coś chociaż ze słyszenia wie, proszę i info!! Plissss!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Elektrotechnika mors proszę o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:29 Jest zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Elektrotechnika mors proszę o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:07 Jak ksztaltuja sie zarobki w Elektrotechnika Mors? Czy obiecywana droga rozwoju i awansu faktycznie ma miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyu Re: Elektrotechnika mors proszę o info IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 20:38 zapomniałeś dodać że kierownikom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Elektrotechnika mors proszę o info IP: 188.33.10.* 15.08.09, 21:37 witam pracowalem prawie 3 lata zaczynalem od magazyniera skonczylem na przedstawicielu ten ostatni awans oprawil mnie o siwe wlosy za duze plany do zrobienia atmosfera stala sie napieta nie robilem normy oczywiscie bylem pracownikiem przynoszacym straty na oddzial naliczane byly koszta utrzymania auta na oddzial choc nim robilem malutko kilometrow bo inni tez pracownicy mieli potrzebe wyjazdu do klienta moja oceniam w skali od 1 do 6 daje 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghjkl Re: Elektrotechnika mors proszę o info IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 21:03 Współczuję, też tam dłuższy czas pracowałem i uważam tą firmę za mało ciekawą z niską kulturą firmową. W skali od 1 do 10 daję im 3 Odpowiedz Link Zgłoś