Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki interes ma pracodawca, ze placi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:54
    osobie w administracji pensje 3500netto?
    Nie rozumiem.Dla mnie to nielogiczne.
    Praca nie wymagaja kwalifikacji. Asystentka praktycznie przeklada papiery, jest dla niego mila (podstawia mu dekolt pod nos). Do tego 3x w roku wyjazdy za granice.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomeczek Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 10:04
        Gość portalu: nierozumiemtego napisał(a):

> osobie w administracji pensje 3500netto? (...)

jeżeli to o tę asystentkę chodzi, to chyba sam/a sobie odpowiedziałeś/aś:

> Asystentka (...) jest
        > dla niego mila (podstawia mu dekolt pod nos). Do tego 3x w roku wyjazdy za granice.

:))
        • Gość: nierozumiemtego Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 21:19
          tak to o tę asystentkę chodzi.Dzięki za odp:)
          No dobra, ale ze mu sie tak nie znudzila od tylu lat?
          Rozumiem, że kryzys wieku średniego, ale czemu ja z niższymi zarobkami /oszukali mnie tak na marginesie i zaraiałam mniej niż powinnam/ nie nadawałam się do patrzenia mi w cycki?

Nie rozumime tego też:/
          ps.nie zrozumcie mnie opacznie, ale moja duma leży i kwiczy:/
          • Gość: XYZ Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.chello.pl 06.05.09, 23:46
            A nie przyjmujesz wresji,ze twoje niskie (jak twierdzisz) zarobki są
            odzwierciedleniem twoich kompetencji? I,ze wcale tu nie chodzi o
            cycki?
            Słyszałem kiedyś jak pewna idiotka mówiła,ze ona robi sprawozdanie a
            jej szef podpisuje i to ona powinna brać pieniądze tego szefa.
            • Gość: Gość Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.ptim.net.pl 06.05.09, 23:57
              XYZ a bierzesz pod uwagę fakt że wielu dyrektorów i prezesów to tępe
              bezmuzgi za których się odpie... robotę a oni za to biorą kasę bo
              ktoś kiedyś wsadził ich na to stanowisko po znajomości pomimo że się
              do tego kompletnie nie nadają ???
              • Gość: XYZ Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.chello.pl 07.05.09, 23:18
                Biorę, ale jak ktos pisze,że asystentka prezesa wyłącznie parzy kawę
                i podstawia biust to obawiam się,ze jest szarym pracownikiem bez
                szarych komórek.
      • mijo81 Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi 07.05.09, 19:24
        Żal dupę ściska że inni dobrze zarabiają
        • Gość: nierozumiemtego Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:11
          nie napisałam, że wyłącznie parzy kawę tylko, ze jej praca praktycznie polega na przekładaniu papierów (wiem, bo widziałam jaki ma akres obowiązków i z przysłowiowym palcem w osie byłam w stanie robić to samo).
          Co do żalu, to przyznaję się, ze mi troche te dupę ściska, to prawda.
          Uznaję jednak, że są osoby, ktore zwyczajnie maja farta w zyciu i dochodza szybciej do tego do czego inni dochodza latami.
          XYZ i mijo - popisaliscie sie typowym w necie brakiem zyczliwosci, ale rozumiem, ze Wam tez cos dupe sciska i musicie odreagowac i robicie to tutaj;).

ps.XYZ jesli ktos nie rozumie tekstu pisanego to nazywa sie to chyba analfabatyzmem funkcjonalnym, do tego Twoja wypowiedz jest chyba z tego co zrozumialam niegrzeczna.Analizuj doglebnie tekst prosze Cie zanim odpiszesz(wiem, ze to trudne, ale jak sie postarsz, to moze Ci sie uda odpisac na temat).
          Pozdrawiam,
          ta co jej żal dupę ściska i jest tego świadoma.
          • mijo81 Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi 08.05.09, 19:26
            Praca jest tyle warta ile ci za nią płacą a skoro płacą różnie to
            nawet ta sama robota ma różną wartość. Czas najwyższy to zrozumieć.
            Zamiast zazdrościć znajdź sobie robotę gdzie więcej płacą, choćby
            mieli płacić za dłubanie w nosie.
          • niewygodny Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi 08.05.09, 20:42
            Gość portalu: nierozumiemtego napisał(a):

> Uznaję jednak, że są osoby, ktore zwyczajnie maja farta w zyciu i
            > dochodza szyb ciej do tego do czego inni dochodza latami.

Ano tak to juz jest. Jeden z moich dobrych kolegow to ma tak, ze
            jakby go za kare na ciezkie roboty w kopalni diamentow skazali to za
            dwa lata wrocilby jako jej dyrektor :)
            Tyle ze oprocz szczescia ma jescze talent do ciezkiej pracy.
            • Gość: nierozumiemtego Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 14:02
              Tyle ze oprocz szczescia ma jescze talent do ciezkiej pracy.
              ...bo pewnie dostaje szanse nie tylko do tego, zeby go wydoili ale i do tego, zeby w koncu z tego dojenia cos miec. Chlopa to chociaz nie podejrzewaja o chec podstepnego zaciazenia....

ps.No i czemu ja kurde sie kobitka urodzilam ?:( Ja mialam byc chlopcem!
              • mijo81 Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi 09.05.09, 19:26
                A wystarczyło żebyś się urodziała tą asystenką z wynagrodzeniem
                3500. Twój problem by zniknął
                • Gość: nierozumiemtego Re: jaki interes ma pracodawca, ze placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:43
                  mijo no nie calkiem chyba by zniknal:/ Bo ten szef mi sie chyba troche podobal:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka