Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

External Way we Wroclawiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.09, 11:37
    czy ktos wie cos wiecej o tej firmie warto tam aplikowac CV oto link do ich
    oferty
    pracy:Tekst
    linka
    Obserwuj wątek
      • Gość: bag Re: External Way we Wroclawiu IP: 80.54.106.* 10.05.09, 11:56
        bez komentarza a to już coś znaczy. Odradzam
        • Gość: safona Re: External Way we Wroclawiu IP: *.users.zlotniki.pl 15.06.09, 23:37
          a mogłabym prosić jakies konkrety? wymagają założenie własnej działalności? jest
          stałe miejsce pracy, czy oczekują, ze będę chodzić po ludziach i nagabywać im
          klientów?
      • Gość: Mariolka Re: External Way we Wroclawiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.06.09, 13:12
        ja idę do nich w pniedziałek na rozmowę to coś Ci napiszę, ale
        myślę, że w obecnych czasach warto próbować wszędzie. Nawet kiepskie
        ogłoszenie może byś strzałem w dziesiątkę, albo i nie:) nigdy tego
        nie wiesz, najlepiej samemu się przekonać:)
        • olylejdi_1 Re: External Way we Wroclawiu 05.06.09, 13:48
          bylam na rozmowie. Szukaja bezposredniego sprzedawcy ubezpieczen badz produktow
          finansowych. Wynagrodzenie czysto prowizyjne i pierwsza kasa po 2 miesiacach.
          • Gość: agnieszka Re: External Way we Wroclawiu IP: 62.233.250.* 09.06.09, 11:56
            Skoro nie interesuje Was wynagrodzenie prowizyjne to nie
            odpowiadajcie na takie ogłoszenia, ta firma przynajmniej jest
            szczera i mówi o tym juz podczas telefonicznego umawiania spotkań.
            Jeżeli szukacie etatu, to tego typpu firmy i branże nie są dla was.

pozdrawiam
            • Gość: Alegra Re: External Way we Wroclawiu IP: 62.233.250.* 09.06.09, 13:21
              dokładnie się z tym zgadzam,firma ma bardzo przejrzyste zasady
              funkcjonowania,bez owijania w bawełnę,można zarabiac na zasadach prowizyjnych
              jak i na zasadach stałego wynagrodzenia tylko,że trzeba dodatkowo realizowac
              plan,czyli standard w tej branży,kto wczesniej nie pracował w analogicznej
              branży,ten nie wie,można dużo zarabiac ale samo nic nie spadnie z nieba,a
              wiekszosc na to liczy...osobiscie polecam.
              • Gość: ta Re: External Way we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 23:23
                ciekawe, że oba te zachwalające komentarze napisała ta sama osoba (ten sam IP),
                pewnie jakiś pracownik EW z wroc
                • Gość: rektor Re: External Way we Wroclawiu IP: *.connecta.pl 02.09.09, 23:05
                  A może mają sieć w firmie ?? I kto niby miałby niby pisać? Osoby,
                  które nic nie wiedzą na temat firmy bo nawet tam nie były ??
                  • Gość: anika Re: External Way we Wroclawiu IP: 91.150.139.* 04.03.10, 21:50
                    pracuje w tej firmie, fakt wynagrodzenie prowizyjne jednakze
                    bagactwo oferty oraz dobor produktow umozliwia wynagrodzenie
                    satysfakcjonujace.Praca nie jest łatwa ale nie musze jak w banku
                    siedziec 8 godz i wydzwaniac potem jezdzic do klientow za najnizsza
                    krajowa albo ciut wiecej jak wyrobi sie wywindowane plany.
                    Warto spróbowac..ALE TO NIE JEST PRACA DLA KAZDEGO samozaparcie
                    i samodyscyplina w tej branzy to podstawa
      • Gość: Piotr Re: External Way we Wroclawiu IP: 193.239.59.* 28.07.09, 19:23
        byłem na spotkaniu,szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczony,widać w samym
        podejściu nawet w procesie rekrutacyjnym ciepło emanujące z firmy,a to przekłada
        się na miłą atmosferę pracy,fajne biuro,od razu na samym wstępie chyba ze 4
        osoby pytały się mnie czy podać coś do picia i to z uśmiechem na ustach ,a nie z
        konieczności,a upał był kosmiczny tego dnia,klimatyzowane pomieszczenia,aż się
        nie chciało z stamtąd wychodzić,rozmawiałem z jakimś młodym dyrektorem,bardzo
        miły i konkretny koleś przedstawił mi warunki współpracy i sam jej tryb,bez
        ściem,owijania w bawełnę,sam osobiście studiowałem polonistykę, tak że byłem
        pod wrażeniem zasobu słownictwa osoby z którą rozmawiałem, nie miałem kontaktu
        [po za wzrokowym],z resztą firmy ale widać ,że pracują tam konkretni
        ludzie,garniturki i te sprawy..,nie wiem jaka będzie odpowiedz ale tak czy owak
        na pewno warto udać się na spotkanie,aby to zobaczyć na własne oczy.polecam
        • Gość: Robert Dębczyński Re: External Way we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.09, 18:03
          Druga TACOMA POLSKA - ciekawe tylko kiedy zbankrutują ...

Odradzam , bo to ani umowa o prace , ani silna pozycja na rynku ...

Ludzie bądźcie mądrzy !
        • Gość: byly pracowanik Re: External Way we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:22
          jak ktos sie podnieca biurem i ubraniem w pracy, to idzcie pracowac,
          pracowac, pracowac - robcie sobie cisnienie a i tak wyplata nie jest
          pewna! heheh pozdrawiam
          • Gość: Maks Re: External Way we Wroclawiu IP: 62.233.250.* 10.08.09, 19:34
            A ileż Ty się tam napracowałeś, że twierdzisz, że wypłata nie jest
            pewna? Spółka zaczęła chyba 3 miesiące temu a już tylu specjalistów
            od obrzydzania innym czego sami nie potrafią...
            • Gość: Andrzej Re: External Way we Wroclawiu IP: *.connecta.pl 10.08.09, 23:43
              Ja potwierdzam, że nie ściemniają. Pewnie tam pracować nie będę ale
              po kilku rozmowach w podobnych firmach moim zdaniem wyglądali
              najkorzystniej. Przede wszystkim wszystko jest jasne od początku.
              Żadnego robienia wody z mózgu jak w innej firmie gdzie byłem. Jak
              zasuwasz to masz. Jak ktoś lubi branżę finansową to pewnie zostanie.
              Ciekawi ludzie tak poza tym.
          • Gość: Gorgondzola Re: External Way we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:08
            czółko "były pracownik" - myslę, że Twój nick i wypowiedź to chyba ilustracja
            tego jak podchodzisz do pracy. Sam pracuję w innej firmie tego typu i wkurza
            mnie jak ktoś przychodzi do pracy ( czytaj po kasę ), a nie pracować. Jak
            oceniasz firmę pisząc że idziesz do fajnego biura i tam są fajnie ubrani
            ludzie?!?! to sie trochę zastanów nad sobą. Ubiór jest taki, a nie inny, bo
            nigdy nie wiesz do końca z jakiej klasy klientem się spotkasz i czy nie będziesz
            wyglądał jak łoś, a biuro musi mieć poziom z tego samego powodu.
            Sorrki za lekka przecierkę, ale gdybys napisał, że natyrałeś się na maxa i
            zapłacili ci grosze, to OK, ale Ty nie piszesz nic o tym tylko o tym, że nie
            dostałeś wypłaty :( Jak mi napiszesz co zrobiłeś i za co Ci nie zapłacili to
            szacun, a jak nie to po co piszesz. Jestem umówiony do nich na rozmowę piątek i
            jak możesz to odpowiedz na moje pytania, bo może faktycznie lepiej na nich
            uważać, a może Tobie się robić nie chciało.

Pzdr
            • Gość: qwert Re: External Way we Wroclawiu IP: *.chello.pl 09.11.09, 21:16
              Firma Tacoma to oszuści, nie płacą należnych prowizji, czekam już rok, ODRADZAM
              mi wiszą 11.000 zł, wpisz w wyszukiwarce TACOMA OPINIE lub napisz do mnie
              <tacomanieplaci@wp.pl>
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka