polskiznawca 05.06.09, 11:15 Bardzo pomysłowy biznes. Podoba mi się. Sam jestem Freelancerem, ale może taki biznes jako dodatek do mojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bipi Coworking - wynajmij sobie biurko IP: *.net138.okay.pl 07.06.09, 12:04 hehe, dobre... jeden z panów pracuje na laptopie Apple, a pozostali to na jakimś badziewnym sprzęcie, że wymienienie nazwy nie opłaca się???? nie ma to jak delikatna kryptoreklama..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cowork Coworking - wynajmij sobie biurko IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 09:11 Bez sensu. Płacić 450 zł tylko za 'przyjemność z towarzystwa innych ludzi'? Do czego to już dochodzi;) W czasie pracy kontakty z innymi nie są mi potrzebne. Na to jest czas po robocie. No ale jak kto nie ma na co kasy wydawac, to juz jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
akaszik Coworking - wynajmij sobie biurko 09.07.09, 17:31 A Katowice/ Tychy? Takiego rozwiązania zawierającego w sobie towarzystwo sympatycznych, inteligentnych ludzi, właśnie mi trzeba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Coworking - wynajmij sobie biurko IP: *.tsi.tychy.pl 28.07.09, 09:13 to jest nas dwoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenmark Re: Coworking - wynajmij sobie biurko IP: *.dialog.net.pl 28.07.09, 12:25 Troje :) Jeśli Tychy to byłbym gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Coworking - wynajmij sobie biurko IP: *.bredband.comhem.se 28.07.09, 14:52 Co do Katowic, to odpowiadałby mi coworking na ok. 5 dni w miesiącu. Jeszcze ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Coworking - wynajmij sobie biurko IP: 91.188.119.* 28.07.09, 08:42 To jest mój pomysł z czasów, gdy pracowałem w domu!!!! Praca w biurze nadaje rytm, a w domu... wiadomo sąsiedzi, internet, zakupy - ciężko się mobilizować. Pomysł na pomieszczenie, w którym najmowałoby się biurka różnym wolnym strzelcom był mój :(:(.... syk Odpowiedz Link Zgłoś
oskar146 Coworking - wynajmij sobie biurko 28.07.09, 13:28 ciekawa inicjatywa biurko kserro internet awaryjny laptop kawiarka i automat z napojami warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Coworking - Warszawa IP: 188.33.36.* 10.09.09, 17:05 Faktycznie idea bardzo ciekawa i coraz to bardziej nagłaśniana w mediach. Mój kolega który pracuje właśnie w CoworkingClub bardzo sobie chwali. Zawsze to można poznać inne osoby i kto wie co z tego może wyniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś