ptys125 28.07.09, 11:21 Czy komukolwiek udąło sie znalezc i podjąć pracę po przez Bank danych o Inżynierach??? wydaje mi sie ze zbieraja jedynie informacje, dane, a ogłoszenia z pracą to są same podpuchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystansownik Re: Bank danych o Inżynierach 28.07.09, 12:13 Może "podpuchy" to przesada, ale biorąc pod uwagę małą ilość ogłoszeń łatwo zauważyć, że rola pośrednika w zatrudnieniu to raczej nie ich główna funkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
maszakra Re: Bank danych o Inżynierach 30.07.09, 15:27 Ja znalazłem. Znajomy mi powiedział o tej ofercie. Zalogowałem się, zgłosiłem akces, zadzwonili o potwierdzenie i ... tak zmieniłem pracę. Ale mimo pozytywnych doświadczeń nie wydają mi się zbyt dynamiczną i bogatą w wybór pracodawców firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Bank danych o Inżynierach 30.07.09, 16:51 do mnie kiedyś dzwonili z ofertą, ale za śmieszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
schl0 BDI 01.08.09, 10:25 BDI bardzo mało ogłoszeń, dużo "szumu medialnego" - wydaje się jakby ich główną działalnością było sondowanie rynku inżynierów i handel danymi osobowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiem_niemam Re: Bank danych o Inżynierach 11.08.09, 18:03 BDI - malo powazny portal, nakierowany wbrew pozorom na zbieraniu informacji i handlu nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
goodandrich Re: Bank danych o Inżynierach 04.12.09, 11:57 No i przeciez samam nazwa tej firmy sugeruyje glowny profil ich dzialalnosci. Bank Danych to bank danych a nie jakas agencja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Bank danych o Inżynierach 22.10.09, 15:49 ptys125 napisał: > Czy komukolwiek udąło sie znalezc i podjąć pracę po przez Bank > danych o Inżynierach??? > wydaje mi sie ze zbieraja jedynie informacje, dane, a ogłoszenia z > pracą to są same podpuchy? Trudno powiedzieć czym oni naprawdę się zajmują . To bardziej wygląda na dodatkowa prace . Ogólnie mógłby być to pomysł na dodatkowy biznes . Odpowiedz Link Zgłoś