Dodaj do ulubionych

Multimedia w Mielcu

24.05.10, 12:41
Napiszcie co sadzicie o jakosci internetu w tej firmie.Czy warto
skorzystac z usługi internetu i telefonu w Multimediach.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Multimedia w Mielcu 24.05.10, 13:24
      Mam i jest ok.Ogladam mecze bez problemu na Sopcast a sciagajac filmy mam
      przeplyw 120 kb na sek.
      • never44 Re: Multimedia w Mielcu 25.05.10, 08:54
        witam ja mam kablowke i internet 6 Mb i jest ok prędkość w zależności od serwera
        300-500 kb/s
    • luzanin Re: Multimedia w Mielcu 25.05.10, 12:32
      Mam od kilku lat i nie narzekam, od dłuzszego czasu mam łącze 1Mb/s. Co do prędkości pobierania to okło 120-140 kb/s, wysyłania to około 30 kb/s, przez większość czasu jest utrzymywane przez operatora. Co do niezawodności to przez te kilka lat było kilka dni kiedy internet chodził wolno, a tak to powyższe prędkości były utrzymywane.
      • spamerowicz Re: Multimedia w Mielcu 31.05.10, 16:26
        Na osiedlu smoczka jest możliwość max 2MB, więc jeśli ktoś chce więcej to trzeba
        szukać innego operatora. Co do przesyłu to się starają utrzymać na poziomie, ale
        było kilka dni kiedy siadł jeden z serwerów i wszystko chodziło na zastępczym.
        • xpc60 Re: Multimedia w Mielcu 04.06.10, 14:32
          Chyba 2 Mb Panie Spamerowicz. 2 MB to byłoby 16 Megabitów!
          Jeśli chodzi o łącza ADSL to wszystko zależy od odległości i wyposażenia
          centrali, więc trudno generalizować i mówić, że tak jest na całej Smoczce.
          Jeżeli już mówimy o wykorzystaniu linii telefonicznej to może jakieś łącze typu
          netia po linii tp?
          Dobry, ale nie najtańszy Internet oferuje także firma Czajen - zarówno kablowo
          jak i bezprzewodowo. Reszta sieci to raczej różnego kalibru amatorzy.
    • marcinhyjek Re: Multimedia w Mielcu 05.05.13, 09:50
      Multimedia w Mielcu to firma nastawiona na zysk bezwzględny przy minimalnym wkładzie własnym. Mieszkam w miejscowosci Złotniki i kabel przechodzi obok mojego okna i dostałem odmowe podpiecia kabla poniewaz musieliby ciągnąć do mnie 240 metrów kabla. Czy to tak dużo dla nowego klienta. Dla mnie to zgroza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka