Dodaj do ulubionych

Komunia 2012

15.09.11, 17:23
Szukam lokalu na komunie w 2012r - termin 20 maj
Obserwuj wątek
    • mani1 Re: Komunia 2012 15.09.11, 19:58
      szczyt lenistwa i beznadziejności...
    • jul.s Re: Komunia 2012 15.09.11, 20:29
      O ile mnie pamięć nie myli to tz komunie odbywają się w kościele , pamiętam też że czasem gdy wierzacy i praktykujacy źle się czuje ,może poprosić księdza katolickiego ,on wtedy przyjdzie do domu i odprawi odpowiednie celebry, to zwykle poprawia zdrowie chorego , na ile nie wiem ,ale może też uspokoić chorego i wtedy szybko Pan może go zabrać do królestwa niebieskiego. Pozdrawiam Julek.
      PS.Ale po co to dzieciom gdy przed nimi tyle szczęśliwych lat zycia ?.
      • ursi51 Re: Komunia 2012 17.09.11, 17:06
        Komunia to zakaźna choroba wieku dziecięcego i jednocześnie gwałt na psychice bezbronnego dziecka.
        • onlymielec Re: Komunia 2012 18.09.11, 00:21
          komunia powinna odbywac sie we wswzystkich szkolach mieleckich w jednym terminie , i powinnien obowiazywac jeden wzor sukienek dla dziewczynek , to takie moje zdanie ...nie do konca moje w niektorych miastach w Polsce tak jest , tych z prawej strony Wisly . Kiedys i w Mielcu bedzie normalnie bo teraz z roku na rok rodzicom odwala coraz bardziej , co roku wiecej i wiecej kasy laduja .Wspolczucia dla dziewczynek i chlopcow z biednych rodzin , ksiezom co musza na to patrzyc a szcegolnie rodzicom ktorych na to nie stac i sie zapozyczaja. Natomiast gratulacje przesylam tym rodzicom ktorzy nie probuja z komuni zrobic drugiego , malego wesela.
    • pagnieszka_dwa Re: Komunia 2012 03.11.11, 20:56
      witam, ile osób ?
      pozdr agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka