jmamm 21.02.10, 17:17 Mam tkie pytanie czy w dokómętach moto sprowadzonego z włoch pisze pojemność?Uprzedzam pytania tak chcę zarejestrować 125 na 50 jestem świadomy konsekwęcji i proszę tylko napisać tak czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grinch Re: dowód IP: 188.33.103.* 21.02.10, 20:52 Jest lepszy sposob,zeby sie tego dowiedziec. Zadaj pytanie na jakims wloskim forum(mam nadzieje,ze twoj angielski jest lepszy niz ojczysty)Sprawdz slowka w slowniku polsko-angielskim. ..Bedziesz zaskoczony rezultatem:) Ps.Przepraszam ciebie najmocniej,jesli jestes dyslektykiem i scignij sobie jakies wloskie cudo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: dowód 22.02.10, 09:35 tak, w dokómętah z włoh pisze, rze motur ma pińdziesiont centymetruf. Moc motura terz podajom. Odpowiedz Link Zgłoś
jmamm Re: dowód 22.02.10, 18:10 Dyslektykiem nie jestem ale z ortografią u mnie zawsze słabo było . Z angielskiego żeczywiście jest lepiej . Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jmamm Re: dowód 22.02.10, 18:25 Mam jeszcze jedno pytanie czy da się zarejestrować 125 z włoch czy francji na 50 mając znajomego w stacji kontroli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: dowód IP: *.aster.pl 22.02.10, 18:45 Wszystko się da, mój drogi kolego. Sam myślałem o tym pomyśle, lecz wybrałem drogę prawa dojeżdżając w wieku 16 lat 75 km by odbywać kurs na kategorię A1. Strata czasu i pieniędzy - owszem, może być, lecz gdy miałem wypadek, mimo że wszystko było legalne mundurowy sprawdzał pojemność czy się zgadza i w jakich silnikach występują te motocykle. A jeśli Ty kogoś nie trafisz (wnioskuję po lekkomyślności, która objawia się omijaniem prawa) to ktoś może trafić w Ciebie, bo mundurowy zazwyczaj z rodziny nie jest. Swoją drogą czy taki małolat jeżdżący "motorowerem" to solidne rozwiązanie to bym się wahał widząc jak jeżdżą skutery, którym moc na zbyt wiele nie pozwala. A jeśli myślisz o takim rozwiązaniu to stawiam, że chcesz aby to była Aprilka lub NSR'ka. A to już się rozpędza.. Odpowiedz Link Zgłoś
jmamm Re: dowód 22.02.10, 19:13 Myślałem o majesty 125ccm . Chciałem 125 bo jest większe no i ze względu na szybkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: dowód IP: *.aster.pl 22.02.10, 20:00 Ryzyko zawodowe. Przy skuterze tak tego nie widać. Zależy jak będziesz jeździć i przede wszystkim od pani Fortuny, jak Ci kołem zakręci, byle nie Twoim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jmamm Re: dowód 23.02.10, 19:05 Dzięki za wypowiedzi . Mam jeszcze pytanie który z markowych (Yamaha,Aprilla,Peugot) skuterów jest największy? Odpowiedz Link Zgłoś