Dodaj do ulubionych

jaki biznes

23.08.04, 04:18
mam gotowke, kto ma dobry pomysl na biznes w Mielcu?
Obserwuj wątek
    • mareczek_70 Ja kiedyś myslałem... 23.08.04, 07:35
      ... albo o rozprowadzaniu internetu (teraz to juz na późnoa - za duża
      konkurencja)
      ... albo Paintball - w sezonie "tor" gdzieś pod "chmurką" - w zimie podnająć
      jakąś halę na WSK
      ... albo podpytaj Grześka L. jak się robi interesy - czasem nawet bez
      funduszy...
    • combo1978 Re: jaki biznes 23.08.04, 17:29
      Mozesz zaczac sprowadzac samochody z zagranicy. Mozna bardzo dobrze zarobic i
      szybko. Chociaz z drugiej strony troche sie juz rynek nasycil a w Niemczech
      brakuje samochodow na szrotach.
      Moze to jednak zly pomysl ...? ;)
    • turysta77 Re: jaki biznes 24.08.04, 01:39
      Dobry pomysł to więcej niż gotówka. Czyżbyś proponował spółkę z udziałami po
      50%?
      • ja66 Re: jaki biznes 01.09.04, 02:28
        czemu nie?wspolnik rzetelny i uczciwy poszukiwany, no i z dobrym pomyslem!
    • ispaniola Re: jaki biznes 25.08.04, 14:52
      ja bym otworzyła knajpkę chińską, ale dobrą, pyszne jedzonko, dowóz do klienta
      i przystepne ceny - to musi wyjść, moi znajomi zakładali w każdym kraju, do
      ktorego wybierali się zarobkowo, wyszli na swoje, teraz maja chińską w Polsce,
      w średnim miescie i biznes się kręci, że hej, ani razu ich ten pomysł nie
      zawiódł :-)
      • danimen Re: jaki biznes 28.08.04, 19:15
        Hmm dobra knajpka egzotyczna to by mogło wypalić:) Ale sobie tak myśle tak
        wszędzie wiara narzeka w szczególności na os.Smoczka na brak
        pubów,dyskoteki.Myślę,że to byłby nizły biznes jakąś dobrą dyskotekę tam
        zalegalizować,a napewno ludziska by siem nie nudziły i nie siedziały pod
        blokiem i nienarzekali,że maja daleko do centrum i brak rozrywek. NarQa....
        • ispaniola Re: jaki biznes 29.08.04, 12:31
          Pomysł też ciekawy, może by wyszło, ale co ciekawe z tą chińską: fenomen polega
          na tym, że knajpka chińska - w co trudno uwierzyć - sprawadza się w każdym
          mieście i każdym kraju, chyba nawet w Chinach by im wyszło. Nawet jeśli w
          srednim miescie to już druga i tak znajomi napełniają sakiewkę.
    • piotrkilop Re: jaki biznes 31.08.04, 21:09
      ....ja myślę że najlepiej to cos produkowac. Pomyśl na jakąs ciekawą branżą,
      nad jakimś ciekawym produkcie....
    • matti84 Re: jaki biznes 04.09.04, 23:02
      ....jesli masz duza gotowke to mysle ze dobrym rozwiazaniem byla by stacja
      benzynowa, na ogol w mielcu jest drogie paliwo i przydala by sie wieksza
      konkurencja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka