ja66 23.08.04, 04:18 mam gotowke, kto ma dobry pomysl na biznes w Mielcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczek_70 Ja kiedyś myslałem... 23.08.04, 07:35 ... albo o rozprowadzaniu internetu (teraz to juz na późnoa - za duża konkurencja) ... albo Paintball - w sezonie "tor" gdzieś pod "chmurką" - w zimie podnająć jakąś halę na WSK ... albo podpytaj Grześka L. jak się robi interesy - czasem nawet bez funduszy... Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: jaki biznes 23.08.04, 17:29 Mozesz zaczac sprowadzac samochody z zagranicy. Mozna bardzo dobrze zarobic i szybko. Chociaz z drugiej strony troche sie juz rynek nasycil a w Niemczech brakuje samochodow na szrotach. Moze to jednak zly pomysl ...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: jaki biznes 24.08.04, 01:39 Dobry pomysł to więcej niż gotówka. Czyżbyś proponował spółkę z udziałami po 50%? Odpowiedz Link Zgłoś
ja66 Re: jaki biznes 01.09.04, 02:28 czemu nie?wspolnik rzetelny i uczciwy poszukiwany, no i z dobrym pomyslem! Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: jaki biznes 25.08.04, 14:52 ja bym otworzyła knajpkę chińską, ale dobrą, pyszne jedzonko, dowóz do klienta i przystepne ceny - to musi wyjść, moi znajomi zakładali w każdym kraju, do ktorego wybierali się zarobkowo, wyszli na swoje, teraz maja chińską w Polsce, w średnim miescie i biznes się kręci, że hej, ani razu ich ten pomysł nie zawiódł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danimen Re: jaki biznes 28.08.04, 19:15 Hmm dobra knajpka egzotyczna to by mogło wypalić:) Ale sobie tak myśle tak wszędzie wiara narzeka w szczególności na os.Smoczka na brak pubów,dyskoteki.Myślę,że to byłby nizły biznes jakąś dobrą dyskotekę tam zalegalizować,a napewno ludziska by siem nie nudziły i nie siedziały pod blokiem i nienarzekali,że maja daleko do centrum i brak rozrywek. NarQa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: jaki biznes 29.08.04, 12:31 Pomysł też ciekawy, może by wyszło, ale co ciekawe z tą chińską: fenomen polega na tym, że knajpka chińska - w co trudno uwierzyć - sprawadza się w każdym mieście i każdym kraju, chyba nawet w Chinach by im wyszło. Nawet jeśli w srednim miescie to już druga i tak znajomi napełniają sakiewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkilop Re: jaki biznes 31.08.04, 21:09 ....ja myślę że najlepiej to cos produkowac. Pomyśl na jakąs ciekawą branżą, nad jakimś ciekawym produkcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
matti84 Re: jaki biznes 04.09.04, 23:02 ....jesli masz duza gotowke to mysle ze dobrym rozwiazaniem byla by stacja benzynowa, na ogol w mielcu jest drogie paliwo i przydala by sie wieksza konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś