yapkovitz 16.02.05, 14:07 Co sadzicie na temat spotkanie forumowiczow?:) zlot forum Mielec w Mielcu?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 19:51 DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlot na górze... Cyranowskiej... hihihihiiii Albo na parkingu Tesco, albo na Starówce "na skrzyżowaniu ze światłami" - czyli na krzyżówce koło papilona, albo w knajpie z piwem... Tak czy siak też chce być i niech to będzie miejsce fajne, a czas wieczorny bo jestem człowiekim zapracowanym. Pozdrawiam Spełniłaby się obietnica dana kiedyś Ispanioli - że się kiedyś spotkamy - oczywiście jeśli Ispaniola zechce przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 21:05 Mi tez pasuje wieczorem:))) a najlepiej w sobotni wieczor:)bo musze z Warszawy dojechac do Mielca:) Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola "są plusy dodatnie i ujemne" ;-) 17.02.05, 08:07 Pomysł kuszący, bardzo chętnie bym Was wszystkich zobaczyła, w końcu spędzamy ze sobą trochę czasu ;-), ale mam takie same obawy jak combo: potem to juz nie będzie to samo, nie będziemy anonimowi, jesli w dyskusji cos nas wkurzy, trudno nam będzie ostro odpierac czyjeś argumenty, bo będziemy mieli świadomośc, że nastajemy na przekonania KONKRETNEJ osoby, z twarzą, imieniem i nazwiskiem, które wszyscy na forum znają i może byc jej np. przykro, a przeciez to nie o to chodzi. Teraz jest inaczej, to tylko ksywki i dzięki nim dyskusja ma inny wymiar, zawsze mozna napisać "nie bierz tego do siebie" i to będzie prawda. Potem już nie, zawsze będzie mozna PUBLICZNIE urazić np. Janka Kowalskiego, tego blondynka z krótkimi włosami, a to juz nie to samo. Ja zresztą raczej nie jestem specjalnie złośliwa czy kłótliwa, ale czasem jakaś wypowiedź mnie zdenerwuje i teraz moge sobie troszkę poustyskiwać, delikatnie "nawtykac" komus ;-)a po takim spotkaniu miałabym duże opory. Jak pisze yapkovitz "są plusy dodatnie i ujemne". Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsalo Re: "są plusy dodatnie i ujemne" ;-) 19.02.05, 12:11 Mam pomysł : To spotkajmy się w nocy ...nikt nikogo nie zobaczy :D:D:D:D:D:D Albo każdy niech wpada na spotkanie już po 4 piwe... Dalsz anonimowość gwarantowana :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 23:41 A czy nie sadzicie, ze po takim spotkaniu w "real'u" to juz nie bedzie to samo. Teraz mozemy wypowiadac sie i klocic na tym forum bez ograniczen. Gdy sie poznamy i kazdy bedzie wiedzial, kto jest kim, bedziemy bardziej tonowac wypowiedzi i opinie. Nie sadze zeby to bylo lepsze dla Naszego forum. MOze jestescie innego zdania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 17.02.05, 07:31 Ja tylko dalem propozycje:) sa plusy dodatnie i ujemne takiego spotkania:)))) Co do stwierdzenia combo "ze po takim spotkaniu w "real'u" to juz nie bedzie to samo", zgadzam sie z nim w zupelnosci, poniewaz bralem udzial w wielu czatowych zlotach i wiem czym to "pachnie":)). Jednakze moze warto zaryzykowac i sie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 20.02.05, 11:13 Mimo obaw wyrażonych przez innych forumowiczów - jestem za! Jaknajbardziej ZA!!!!! Choćby z takiego małego powodu, że sympatycznie mi sie rozmawia z Wami, a jeszcze sympatyczniej byłoby po zaponaniu się na żywo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 03.03.05, 10:15 jako osoba, która podobne spotkanie już przezyła, chcę Wam napisać: zróbcie to! nie bójcie się! To fantastyczne doświadczenie. Wierzcie lub nie, ale po takim spotkaniu neiwiele sie zmienia,a jezeli zmienia to tylko na lepsze. Jakąś więź czuje sie większą, za postem idzie już konkretna twarz, konkretny człowiek. Obawy miałam takie same jak Wy. Do końca nie byłam przekonana czy dobrze robię i szłam z duszą na ramieniu. ale bylo cudownie. Juz planujemy spotkanie marcowe naszego forum tarnowskiego. zróbcie to! koneicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsalo Re: Spotkanie forumowiczow 03.03.05, 13:12 Mi sie Tarnów srednio podoba ale KOCHAM jedna Panne z Tarnowa ;-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 09.03.05, 13:34 wiesz... Tarnów jak każde miasto ma swoje urokliwe zakątki i te mnie ładne też:). nie wiem co widziałeś i gdzie byłeś. Ja w każdym bądź razie polecam spacer uliczkami starego miasta i wycieczkę na Górę Marcina - niezwykłe miejsce i ta panorama Tarnowa oglądana z ruin zamku... naparwdę robi wrażenie. z całym moim szacunkiem i sentymentem do Mielca, w Mielcu aż tak ładnych miejsc nie ma niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
stringimarty Re: Spotkanie forumowiczow 19.04.05, 17:53 nie wiem czy będzie tak pasjonująco- a jeśli okaże się, że jesteś mały gruby a ja sobie Ciebie wyobrażam jako wysokiego blondasa? Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele3 Re: Spotkanie forumowiczow 04.03.05, 21:25 hehe, a w jakim wieku jestescie?? moze tez sie skusze;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafekmielec Re: Spotkanie forumowiczow 09.03.05, 12:21 ja to sie tutaj mało udzielam ale czesto lubie luknąc co kto pisze ale na browarra to bym sie wybrał a chętniej jak by jakas ładna forumka sie wybrała pozdr , a ktos pytal o wiek moje skromne 29 Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 10.03.05, 21:35 no dobra... Wszyscy się krygują, zastanawiają, podpytują, ale nikt nie ma odwagi postawić kolejnego kroku... KIEDY I GDZIE??????????????? To są pytania zasadnicze. Ta sobota mi nie pasi, a na tygodniu pracuję do 17tej... więc po tej godzinie - owszem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Spotkanie forumowiczow 11.03.05, 11:26 Sympatyczni Forumowicze! Rzucam oferte terminu i miejsca spotkania - sobota 19 marca godzina 18.00 w Zajeździe ANNA w Brzyściu. Proponuje spotkanie przy ognisku/grillu wszystkich forumowiczów z możliwością wybrania się z żonami, mężami , dziecmi - jak kto lubi. Sugeruję skorzystanie z miejscowej atrakcji jaką może być np nocny kulig z pochodniami (pod warunkiem "warunków atmosferycznych"), albo zwyczajny grill z osobistym podpiekaniem kiełbasek i wspomaganiem budżetu RP podatkiem akcyzowym. Koszt udziału - do doprecyzowania po ustaleniu co, z czym, jak długo,jakie promille, jaki holesterol itp. dla niezorientowanyh informacja: Brzyście jest 9 km od Mielca, zajazd ma dobrze strzeżony parking, serwują Zywiec, grill znajduje się w profesjonalnej imprezowej altanie. Przypominam , że 19 marca jest Józefa i Bogdana - pozdrowienia dla solenizantów. Proszę o opinie na temat spotkania, prosze o konstuktywną krytykę lub kontrpropozyje. Jeśli propozycja chwyci - deklaruję następne kroki - zamówię, potwierdzę,uzgodnimy reszte szczegułów,np może ktoś jadący autem wziąłby pasażera niezmotoryzowanego lub takiego co nie lubi prowadzić w stanie wskazującym ... Czekam na odzew Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 13.03.05, 20:11 jestem jak najbardziej ZA!!! z małym jednak zastrzeżeniem. Problem mój polega na tym, że nie mam transportu. Planujemy z żoną zakup auta, ale dopiero późną wiosną, albo nawet w lecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 15.03.05, 10:51 spotkajice się koniecznie:) my, przyjaciele z forum tarnów też mamy spotkanie w tę sobotę , którego juz nie mogę się doczekać. zróbicie to.nie będziecie żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Spotkanie forumowiczow 18.03.05, 07:27 Po niklym odzewie sądząc, propozycja terminu i miejsca spotkania okazuje sie nieatrakcyjna. Szkoda, bardzo szkoda, ale tlumacze to sobie brzydką aurą, okresem przedswiatecznym albo moze ogólnie przedwczesną ofertą.A może miejsce zbyt odlegle, a może jeszcze klopoty transportowo komunikacyjne. Dziekuje GSLAWIKOWI za podjęcie tematu, ale jesli mamy sie spotkac w dwie osoby, to nie o to chodzilo. Uwazam ze spotkanie musi "dojrzec", a moją propozycje sprzed tygodnia wypada uznac za jednak przedwczesną. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 18.03.05, 07:51 Spotkajmy sie moze jednak w Mielcu? np: w maju:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsalo Re: Spotkanie forumowiczow 21.03.05, 18:02 np. w Tesco :D:DD:D:D::D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele3 Re: Spotkanie forumowiczow 22.03.05, 20:10 w Tesco przy stoisku cukierniczym;) hehe, :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 23.03.05, 19:49 nie spotkaliście się? Załujcie. Nasze spotkanie się odbyło. Bylo naprawdę super. Zróbcie to kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś