Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczow

16.02.05, 14:07
Co sadzicie na temat spotkanie forumowiczow?:) zlot forum Mielec w Mielcu?:)
Obserwuj wątek
    • gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 19:51
      DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Zlot na górze... Cyranowskiej... hihihihiiii
      Albo na parkingu Tesco, albo na Starówce "na skrzyżowaniu ze światłami" - czyli
      na krzyżówce koło papilona, albo w knajpie z piwem...
      Tak czy siak też chce być i niech to będzie miejsce fajne, a czas wieczorny bo
      jestem człowiekim zapracowanym.
      Pozdrawiam

Spełniłaby się obietnica dana kiedyś Ispanioli - że się kiedyś spotkamy -
      oczywiście jeśli Ispaniola zechce przyjść.
      • yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 21:05
        Mi tez pasuje wieczorem:))) a najlepiej w sobotni wieczor:)bo musze z Warszawy
        dojechac do Mielca:)
      • ispaniola "są plusy dodatnie i ujemne" ;-) 17.02.05, 08:07
        Pomysł kuszący, bardzo chętnie bym Was wszystkich zobaczyła, w końcu spędzamy
        ze sobą trochę czasu ;-), ale mam takie same obawy jak combo: potem to juz nie
        będzie to samo, nie będziemy anonimowi, jesli w dyskusji cos nas wkurzy, trudno
        nam będzie ostro odpierac czyjeś argumenty, bo będziemy mieli świadomośc, że
        nastajemy na przekonania KONKRETNEJ osoby, z twarzą, imieniem i nazwiskiem,
        które wszyscy na forum znają i może byc jej np. przykro, a przeciez to nie o to
        chodzi. Teraz jest inaczej, to tylko ksywki i dzięki nim dyskusja ma inny
        wymiar, zawsze mozna napisać "nie bierz tego do siebie" i to będzie prawda.
        Potem już nie, zawsze będzie mozna PUBLICZNIE urazić np. Janka Kowalskiego,
        tego blondynka z krótkimi włosami, a to juz nie to samo. Ja zresztą raczej nie
        jestem specjalnie złośliwa czy kłótliwa, ale czasem jakaś wypowiedź mnie
        zdenerwuje i teraz moge sobie troszkę poustyskiwać, delikatnie "nawtykac"
        komus ;-)a po takim spotkaniu miałabym duże opory. Jak pisze yapkovitz "są
        plusy dodatnie i ujemne".
        • pawelsalo Re: "są plusy dodatnie i ujemne" ;-) 19.02.05, 12:11
          Mam pomysł : To spotkajmy się w nocy ...nikt nikogo nie zobaczy :D:D:D:D:D:D
          Albo każdy niech wpada na spotkanie już po 4 piwe... Dalsz anonimowość
          gwarantowana :-) Pozdrawiam
    • combo1978 Re: Spotkanie forumowiczow 16.02.05, 23:41
      A czy nie sadzicie, ze po takim spotkaniu w "real'u" to juz nie bedzie to samo.
      Teraz mozemy wypowiadac sie i klocic na tym forum bez ograniczen.
      Gdy sie poznamy i kazdy bedzie wiedzial, kto jest kim, bedziemy bardziej
      tonowac wypowiedzi i opinie. Nie sadze zeby to bylo lepsze dla Naszego forum.
      MOze jestescie innego zdania ???
      • yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 17.02.05, 07:31
        Ja tylko dalem propozycje:) sa plusy dodatnie i ujemne takiego spotkania:))))
        Co do stwierdzenia combo "ze po takim spotkaniu w "real'u" to juz nie bedzie to
        samo", zgadzam sie z nim w zupelnosci, poniewaz bralem udzial w wielu czatowych
        zlotach i wiem czym to "pachnie":)). Jednakze moze warto zaryzykowac i sie
        spotkac?
    • gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 20.02.05, 11:13
      Mimo obaw wyrażonych przez innych forumowiczów - jestem za!
      Jaknajbardziej ZA!!!!!

Choćby z takiego małego powodu, że sympatycznie mi sie rozmawia z Wami, a
      jeszcze sympatyczniej byłoby po zaponaniu się na żywo

Pozdrawiam
      • lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 03.03.05, 10:15
        jako osoba, która podobne spotkanie już przezyła, chcę Wam napisać: zróbcie to!
        nie bójcie się!
        To fantastyczne doświadczenie.
        Wierzcie lub nie, ale po takim spotkaniu neiwiele sie zmienia,a jezeli zmienia
        to tylko na lepsze.
        Jakąś więź czuje sie większą, za postem idzie już konkretna twarz, konkretny
        człowiek.
        Obawy miałam takie same jak Wy. Do końca nie byłam przekonana czy dobrze robię
        i szłam z duszą na ramieniu.
        ale bylo cudownie.
        Juz planujemy spotkanie marcowe naszego forum tarnowskiego.
        zróbcie to! koneicznie.
        • pawelsalo Re: Spotkanie forumowiczow 03.03.05, 13:12
          Mi sie Tarnów srednio podoba ale KOCHAM jedna Panne z Tarnowa
          ;-))))))))))))))))))))))))))))))))
          • lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 09.03.05, 13:34
            wiesz... Tarnów jak każde miasto ma swoje urokliwe zakątki i te mnie ładne
            też:).
            nie wiem co widziałeś i gdzie byłeś.
            Ja w każdym bądź razie polecam spacer uliczkami starego miasta i wycieczkę na
            Górę Marcina - niezwykłe miejsce i ta panorama Tarnowa oglądana z ruin zamku...
            naparwdę robi wrażenie.
            z całym moim szacunkiem i sentymentem do Mielca, w Mielcu aż tak ładnych miejsc
            nie ma niestety.
      • stringimarty Re: Spotkanie forumowiczow 19.04.05, 17:53
        nie wiem czy będzie tak pasjonująco- a jeśli okaże się, że jesteś mały gruby a
        ja sobie Ciebie wyobrażam jako wysokiego blondasa?
    • ja_123 Re: Spotkanie forumowiczow 04.03.05, 12:15
      taż bym przyszedł
      • trelemorele3 Re: Spotkanie forumowiczow 04.03.05, 21:25
        hehe, a w jakim wieku jestescie?? moze tez sie skusze;)
        • rafekmielec Re: Spotkanie forumowiczow 09.03.05, 12:21
          ja to sie tutaj mało udzielam ale czesto lubie luknąc co kto pisze ale na
          browarra to bym sie wybrał a chętniej jak by jakas ładna forumka sie wybrała
          pozdr , a ktos pytal o wiek moje skromne 29
    • gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 10.03.05, 21:35
      no dobra...
      Wszyscy się krygują, zastanawiają, podpytują, ale nikt nie ma odwagi postawić
      kolejnego kroku...

KIEDY I GDZIE???????????????

To są pytania zasadnicze. Ta sobota mi nie pasi, a na tygodniu pracuję do
      17tej... więc po tej godzinie - owszem.

Pozdrawiam
      • rossamunda Re: Spotkanie forumowiczow 11.03.05, 11:26
        Sympatyczni Forumowicze!
        Rzucam oferte terminu i miejsca spotkania - sobota 19 marca godzina 18.00 w
        Zajeździe ANNA w Brzyściu. Proponuje spotkanie przy ognisku/grillu wszystkich
        forumowiczów z możliwością wybrania się z żonami, mężami , dziecmi - jak kto
        lubi. Sugeruję skorzystanie z miejscowej atrakcji jaką może być np nocny kulig
        z pochodniami (pod warunkiem "warunków atmosferycznych"), albo zwyczajny grill
        z osobistym podpiekaniem kiełbasek i wspomaganiem budżetu RP podatkiem
        akcyzowym. Koszt udziału - do doprecyzowania po ustaleniu co, z czym, jak
        długo,jakie promille, jaki holesterol itp. dla niezorientowanyh informacja:
        Brzyście jest 9 km od Mielca, zajazd ma dobrze strzeżony parking, serwują
        Zywiec, grill znajduje się w profesjonalnej imprezowej altanie. Przypominam ,
        że 19 marca jest Józefa i Bogdana - pozdrowienia dla solenizantów.
        Proszę o opinie na temat spotkania, prosze o konstuktywną krytykę lub
        kontrpropozyje. Jeśli propozycja chwyci - deklaruję następne kroki - zamówię,
        potwierdzę,uzgodnimy reszte szczegułów,np może ktoś jadący autem wziąłby
        pasażera niezmotoryzowanego lub takiego co nie lubi prowadzić w stanie
        wskazującym ... Czekam na odzew
        • gslawik Re: Spotkanie forumowiczow 13.03.05, 20:11
          jestem jak najbardziej ZA!!! z małym jednak zastrzeżeniem. Problem mój polega
          na tym, że nie mam transportu. Planujemy z żoną zakup auta, ale dopiero późną
          wiosną, albo nawet w lecie.
          Pozdrawiam
          • lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 15.03.05, 10:51
            spotkajice się koniecznie:)
            my, przyjaciele z forum tarnów też mamy spotkanie w tę sobotę , którego juz nie
            mogę się doczekać.
            zróbicie to.nie będziecie żałować.
            • rossamunda Re: Spotkanie forumowiczow 18.03.05, 07:27
              Po niklym odzewie sądząc, propozycja terminu i miejsca spotkania okazuje sie
              nieatrakcyjna. Szkoda, bardzo szkoda, ale tlumacze to sobie brzydką aurą,
              okresem przedswiatecznym albo moze ogólnie przedwczesną ofertą.A może miejsce
              zbyt odlegle, a może jeszcze klopoty transportowo komunikacyjne. Dziekuje
              GSLAWIKOWI za podjęcie tematu, ale jesli mamy sie spotkac w dwie osoby, to nie
              o to chodzilo. Uwazam ze spotkanie musi "dojrzec", a moją propozycje sprzed
              tygodnia wypada uznac za jednak przedwczesną.
              • yapkovitz Re: Spotkanie forumowiczow 18.03.05, 07:51
                Spotkajmy sie moze jednak w Mielcu? np: w maju:)
                • pawelsalo Re: Spotkanie forumowiczow 21.03.05, 18:02
                  np. w Tesco :D:DD:D:D::D:D:D:
                  • trelemorele3 Re: Spotkanie forumowiczow 22.03.05, 20:10
                    w Tesco przy stoisku cukierniczym;) hehe, :D:D:D
                    • lemuriza Re: Spotkanie forumowiczow 23.03.05, 19:49
                      nie spotkaliście się?
                      Załujcie.
                      Nasze spotkanie się odbyło.
                      Bylo naprawdę super.
                      Zróbcie to kiedyś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka