mary.13 02.11.05, 12:10 Pilnie proszę o wiadomość :gdzie można w Mielcu wynająć dobry lokal na małe przyjęcie po ślubie ? na ok.20 osób,z szafą grającą czy coś w tym rodzaju. Pozdrawiam forumowiczów i czekam. Mary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hpol2 Re: lokal na ślub 03.11.05, 10:40 Zapraszam do restauracji Secesja w Hotelu Polskim. Możemy zorganizować kameralne przyjęcie w sali bankietowej przy okrągłych stołach lub w przytulnej sali kominkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
robi141 Re: lokal na ślub 04.11.05, 15:31 polecam BosTon club przy ul Biernackiego Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: lokal na ślub 05.11.05, 17:24 W Resteuracji Solnej daja dobre jedzenie i jeszcze u Gaja. Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: lokal na ślub 06.11.05, 11:48 Dobre żarełko jest jeszcze w Karczmie przy rynku. Wynajmuje sie tam salę na piętrze. Dla gości w liczbie do 40 osób jest wystarczająco dużo miejsca na jedzenie i tańce. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.13 Re: lokal na ślub 08.11.05, 10:21 dzięki za obecne wypowiedzi i proszę o jeszcze Mary Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: lokal na ślub 12.11.05, 00:25 Na starówce podobno dobre-kameralne imprezy robia w dawnej Krystynce, na piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: lokal na ślub 12.11.05, 18:25 W rest. Sass. Bardzo dobre jedzenie z piekarni i cukiernii p. Koniecznego. Polecam. Najlepiej zapytać u niego, ma rozeznanie, bo organizuje dużo wesel. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzon59 Re: lokal na ślub 14.11.05, 09:34 A skad wiesz, ze Sass jest pana Koniecznego? Przeciez dawno nie byles w Mielcu.... I wiesz, że dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: lokal na ślub 14.11.05, 09:38 To, że dawno nie byłem w Mielcu nie ma nic wspólnego z tym, że mogę wiedzieć czyj jest Sass... tato mi powiedział przez telefon :)) A p. Konieczny robił cały cattering na moim weselu kilka lat temu, wlasnie w Mielcu. I bylismy bardzo zadowoleni. Smacznie, dużo i rzetelnie wykonana praca. I po co taka podejrzliwosc? Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.13 Re: lokal na ślub 16.11.05, 10:57 Dzięki wszystkim za podpowiedzi.Skorzystałam równiez z odp.dla malowanej. Wybraliśmy lokal LABIRYNT /dawny Sas/p.Koniecznego.Mam nadziję,że sprawdza sie opinie o b.dobrej kuchni itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: lokal na ślub 16.11.05, 14:43 O wlasnie, nie wiedzialem, ze nazwa się zmieniła na na Labirynt. Myslalem, ze to dalej Sass. Ale co do kuchni - mam nadzieje, że się nie zmieniła i jest pyszna jak dawniej. Myślę, że to dobry wybór :) Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś