mani1 29.03.06, 12:53 Czyje wypowiedzi najbardziej Was zainteresowały, były najbardziej kontrowersyjne, ciekawe, które wątki są dla Was najciekawsze a może jest ktoś kogo uważacie za najciekawsze "indywiduum" naszego forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ispaniola Re: Osobowości Forum... 29.03.06, 13:42 Tu jest nas tak mało, że chyba prawie każdy jest swoistą indywidualnością. Sa osoby, które pamiętam szczególnie, ale niekoniecznie dlatego, że są osobowością, ale raczej dlatego, że pisza albo często, albo napastliwie, czasem chamsko. Ale są i tacy, którzy wydają mi się sympatyczni, z tym, że chyba nie chcę nikogo wyrożniać, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: Osobowości Forum... 29.03.06, 13:43 Jestem tu nowa, a wszystkiego nie sposób przeczytać więc na tą chwilę napiszę,że ciekawe temaciki masz właśnie Ty.The Best!!! Pozdrawiam. ------ W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym. O. Wilde. Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: Osobowości Forum... 29.03.06, 13:47 > Jestem tu nowa, a wszystkiego nie sposób przeczytać więc na tą chwilę > napiszę,że ciekawe temaciki masz właśnie Ty mani1.The Best!!! Pozdrawiam. > ------ > W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym. O. Wilde. Odpowiedz Link Zgłoś