piotr-zz 20.01.03, 16:28 Na tym zapyziałym i zdychającym jak i Mielec forum wypisuj swoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julek Re: kolor vel mielczanin IP: *.czajen.pl 20.01.03, 17:40 - też bym chciał poruszyć "to" forum - !!!!! hasło - że mielec umiera - jest marne - że "solidarność" dała ciała -ograny - panowie dyrektorzy i gaje z wsk mają swój akt oskarżenia - władza jest ta sama a plac "ak" - ładnie świeci - - na orkiestrze "owsiaka" było zimno - a chłopcy bardzo ofiarnie składali i rozkładali w zimnie estradę /chylę czoła przed nimi/ -jakiś martwo-marny sezon - - ale - ktoś wypadł z 7 piętra , władza liczy na dobrą kasę z Brukseli - oj będą piękne nowe drogi , nowy redaktor "korso" nic nowego nie pokazuje niestety . - no ale jest rewelacyjna wiadomość - w rzochowie bedzie wielka inwestycja - duży ,europejski prawie osrodek wystawienniczo - rekreacyjny - jest już rewelacyjna koncepcja i prace nad kasą z brukseli - ludzie może was "to" poruszy - nawet jeżeli to nieprawda to zrobmy że by tak było - a jak wszyscy będa wiedzieć że tak jest to i władza i kasa zie zmobilizuje !!!!!! -hey Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-zz Re: kolor vel mielczanin 20.01.03, 18:06 Julek nie pij . Jak pijesz nie pisz. Jak piszesz nie wysyłaj. To forum i tak zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: kolor vel mielczanin IP: *.czajen.pl 21.01.03, 09:38 - piotr- wiesz dobrze że stare polskie powiedzenie brzmi - " W PONIEDZIAŁEK ,POŻYCZ -A WYPIJ" - dlatego w poniedziałek wypiłem i napisałem - i jeszcze jedno wiesz dobrze że po pijaku się najlepiej najlepiej pisze - nie bedę podawał przykladów z historii literatury /bo je znasz/ ale 85% piszacych dawało w gaz - dlatego proponuję - napij się , zaciśnij zęby i zrób coś dla mielca - - pozwól ze w moim i twoim imieniu napisze PROSI SIĘ- WSZYSTKICH PIJACYCH I PISZACYCH - WSZYSTKICH PISZĄCYCH I NIE PIJĄCYCH - PORUSZMY MIELECKIE FORUM W GAZECIE . - na zdrowie ! za mielec ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-zz Re: kolor vel mielczanin 22.01.03, 16:26 Julek, ja się z tobą napić mogę i to chętnie ale to forum i cały Mielec mi wisi.AAle jest ktoś kto marnuje swoje siły na forum Rzeszów jakiś "mielczanin". On ci to forum rozkręci. Zawołaj tylko głośno ...kolor ! kolor ! No to siup, Julek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: kolor vel mielczanin IP: *.czajen.pl 22.01.03, 17:20 -KOLOR- ..LOR - ...OR - ...R !!!! -KOLOR- ..LOR - ....OR - ...R !!!! pomóż ! Odpowiedz Link Zgłoś