Dodaj do ulubionych

chodniki popiołka

25.11.06, 08:47
Wyjaśnijcie mi mielczanie, jak to było z chodnikami waszego krystalicznego
kandydata p. Popiołka kiedy on był wiceprezydentem Mielca od spraw
inwestycyjnych. Bo słyszałem że to niezły przekręt!. Przetarg na kostkę
brukową wygrał jego brat a towar okazał się kiepskiej jakości i był do
wymiany!
Obserwuj wątek
    • nina_love Re: chodniki popiołka 25.11.06, 10:02
      dobrze, że kostka nie była z PZPR.
    • caryca-maja Re: chodniki popiołka 25.11.06, 12:37
      a skąd Ty masz takie informacje? !! kompletna bzdura
    • chamir Re: chodniki popiołka 25.11.06, 13:56
      Widać, że jesteś "nietutejszy" bo byś wiedział, że to właśnie za sprawą
      Popiołka, gdy był wiceprezydentem - powstało w Mielcu nowoczesne składowisko
      odpadów komunalnych i Szkoła Podstawowa nr 11.
      • nietutejszy1 Re: chodniki popiołka 25.11.06, 19:01
        kiedyś tutejszy, teraz poza ale dobrze poinformowany. Nie neguję,żę Popiołek
        zrobił równiez wiele dobrych rzeczy ale chcę wskazać wam mielczanie
        propopiołkowscy, że i wasz idol ma skazy. Fakty to fakty. A wy drugiego
        kandydata krytykujecie nie pozostawiając na nim suchej nitki, a wasz niestety
        nie anioł:)))
        • ispaniola Re: chodniki popiołka 25.11.06, 20:03
          Pan P. nie ma żadnych znaczących sukcesów, był niewidoczny w ostatnich latach,
          zupełnie sobie nie przypominam, żeby działał, cos robił, angażował się w
          jakąkolwiek społeczną ideę. Po prostu zero aktywności, chyba, że w partii.
          Teraz chce po prostu władzy, a jego kampania to tylko podkreslanie, że jest z
          PiS i przytakiwanie mielczanom, którzy wymyslają najróżniejsze rzeczy a on
          tylko obiecuje, że spełni ich marzenia. A wiadomo, że większośc jego planów
          jest kompletnie nierealnych i on o tym wie, nie ma nawet pomysłu na ich
          sfinasowanie. Ale cóż, jest demokracja. Każdy wierzy komu chce. Byle naiwnych
          nie było więcej.
          • chamir Re: chodniki popiołka 25.11.06, 21:48
            Ispaniola nie zgadzam się z tobą. Zapytam Cię wprost - Czy kampania wyborcza
            Krzysztofa w I turze wyborów prezydenckich była widoczna? Nie. Nie była. A
            jednak znalazł się w II turze, pokonując dwóch bardziej widowiskowych i
            widocznych rywali - Marka Parockiego i najbardzie widowiskowego - Leszka
            Deptułę. Niewidoczny - nie znaczy wcale nieaktywny i nie mający sukcesów.
            Myślisz stereotypowo i dlatego wydaje Ci się, że facet jest nieaktywny bo go nie
            widać. Aktywność, którą uprawaia Popiołek nie jest na pokaz. Tyle Ci chciałem
            powiedzieć.
            A cóż takiego zrobił Janusz Chodorowski. Owszem jest widoczny i aktywny - przy
            przecinaniu wstęg, jest obecny na koncertach, pokazuje się publicznie w ważnych
            miejscach - ale czy to oznacza, że to ON załatwia pieniądze z Unii na nowe
            inwestycje. Nie! To wszystko robią za niego urzędnicy, którzy się na tym znają.
            Mnie osobiście nie podoba się jedna cecha p. Chodorowskiego - co innego mówi
            publicznie, a co innego myśli prywatnie - już nie do mikrofonu, już nie do
            kamery, już nie do gazety. Mówi zupełnie co innego. Wiem coś o tym.
            Popiołek natomiast jest człowiekiem otwartym. Na ludzi, na nowe pomysły i nie
            uważa, że jego punkt widzenia - tak jak robi to Janusz Chodorowski - jest jedyny
            i nie podlegający dyskusji.
            Za to właśnie cenię Popiołka. Powiem tak - jest to facet z jajami.
            • dziunek7 Re: chodniki popiołka 25.11.06, 22:07
              chamir napisał:"Za to właśnie cenię Popiołka. Powiem tak - jest to facet z
              jajami"
              I tyle. Ale w Urzędzie potrzebny jest facet z głową...
              Mamy problem:)
              • chamir Re: chodniki popiołka 25.11.06, 22:16
                Zapewniam Cię Dziunek7, że POPIOŁ ma głowę nie od parady. Możesz wierzyć lub
                nie.TYLE.
                • kret07 Re: chodniki popiołka 25.11.06, 22:23
                  Mnie bardzo zaskoczyło to, że p. Popiołek zupełnie nie ma cisnienia na
                  prezydencki stołek. On twierdzi, że jest ustawiony na przyszłość, ma prace,
                  pieniądze, a urząd prezydenta to nie jest dla niego jakiś najwyższy cel. On to
                  mówi otwarcie. :))) niezły luzak ! nie pisze tego dlatego, żeby powiedzieć, że
                  on mi tym imponuje, ale to takie troche smieszne. Tylk, że miało byc
                  chodnikach, a ja dalej schodzę z tematu.
                  Sorka
                  • katarzyna56 Re: chodniki popiołka 26.11.06, 13:09
                    Kret ty nie wiesz co ty gadasz " Popiołek zupełnie nie ma cisnienia na
                    > prezydencki stołek. On twierdzi, że jest ustawiony na przyszłość, ma prace,
                    > pieniądze, a urząd prezydenta to nie jest dla niego jakiś najwyższy
                    cel".Smieszne,chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś?.Popiołek marzy o
                    prezydenturze.Pewnie jesteś z PIS-u masz w głowie wiadomości nie z tej
                    epoki.Piszesz,ze "on mi tym imponuje"-żałosne-zastanów się czym on ci moze
                    zaimponować?
                    • kret07 Re: chodniki popiołka 27.11.06, 13:44
                      To może kilka razy przeczytaj to co napisałem, a później zabieraj głos w
                      temacie jeśli ci jeszcze zalezy. Masz bardzo wyrywkowa pamięć, albo nie czytasz
                      postów do końca. Postów, które cię zdenerwują. Od razu je komentujesz. To chyba
                      jakieś problemy emocjonalne. Pamiętaj to tylko forum. Nie zapomnij odrobic
                      zadania z przeczytania mojego posta do końca. Napisałem jeszcze " nie pisze
                      tego dlatego, żeby powiedzieć, że on mi tym imponuje, ale to takie troche
                      smieszne". Basta
                • nietutejszy1 Re: chodniki popiołka 26.11.06, 08:55
                  To dobrze że ma chłop jaj bo inaczej jako męzczyzny bardzo by go było żal:)))
                  Ale mielczanie gadacie o walorach intelektualnych lub innej natury
                  fizjologicznych a w temacie cisza:)))
                  Idźcie na wybory i zagłosujci na lepszego a potem będziecie go rozliczać z
                  głowy lub jej braku. pozdro dla mielczan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka