kika261 09.01.07, 18:50 witam. chce sie zapisac na prawo jazdy:):)gdzie polecacie sie zapisać na kurs??jakie macie doświadczenia z instruktorami, te dobre i te złe??z góry dzięki za odpowiedź.pozdrawiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jar_cinski Re: Prawko?? 09.01.07, 19:46 MOTOS - oczywiście! Szef (Andrzej) tak uczy, że nie ma **** we wsi Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
enarete Re: Prawko?? 10.01.07, 14:26 Ja robiłam prawko.... styłu kotłowni... mam nadzieję że kojarzysz. Sam szef mnie prowadził i tylko darł mordę na zestresowaną osóbkę czyli mnie. A to że na biegu 5 nie mam opanowania i że auto nie jedzie prosto. A na placu lepiej nie mówić wydzierał się i wydzierał jakbym była profesjonalistą.......a przecież jest to szkoła nauki jazdy. Sorki ale to nie w tym przypadku. :-)))))) Chciałam zrezygnować to on mnie umówił ze swoją córką która też jest instruktorem. I jakoś z wielkim bólem zaliczyłam no i zdałam. A co przeszłam to moje. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
enarete Re: Prawko?? 10.01.07, 14:30 a jeśli chodzi o niepełnosprawnych to wiraż prowadzi takie kursy. Dobrze i wielki plus dla nich!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: Prawko?? 10.01.07, 18:11 no własnie słyszałam że tam koło kotłowni jest beznadziejnie,ze facet sie wydziera i stres jak cholera.dlatego chce sie dowiedzieć gdzie jest w miare bezstresowo i żeby dobrze nauczyli jeżdzić autkiem bo nie wszyscy przychodzą już po paru jazdach po jakichś polnych drogach , niektórzy są zieloni:)mówie o sobie:P a z drugiej strony to lepiej by było troche gdzieś pojezdzic niz iść takim zielonym i odrazu spowodowac jakąś stłuczke:P pozdrawiam i dzieki za odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: Prawko?? 23.01.07, 14:52 ja polecam VIVA MOT. Tam robiłam i BAAAARDZO miło wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: Prawko?? 23.01.07, 22:58 właśnie waham sie między tymi dwoma wirażem a motosem??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Prawko?? 24.01.07, 00:28 Motos -poproś szefa Andrzeja żeby osobiście Cię szkolił. Pełna kultura . Odpowiedz Link Zgłoś
aldomaba Re: Prawko?? 24.01.07, 17:03 MOTOS- ale tylko z instreuktorem p.stefanem M. Odpowiedz Link Zgłoś
aldomaba Re: Prawko?? 24.01.07, 17:04 ogolnie motos tylko nie polecam p.krzysztofa Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: Prawko?? 24.01.07, 17:21 dzieki!! widze że wiekszośc poleca motos!!a myślałam że większość bedzie za wirażem, ale sie myliłam.chodzi o to zeby dobrze nauczyli jezdzić takiego tuczka jak ja:):)bo ceny sa wszędzie chyba podobne:):) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
delen Re: Prawko?? 24.01.07, 19:39 nie idz do auto kursu bo żle na tym wyjdziesz, i nic się nie nauczysz, najlepiej jak trafisz do motosu, gorąco polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilomly Re: VIVA MOT!!! 10.02.07, 21:53 Polecam goraco!! przemili instruktorzy i nie traca nerwow, szczegolnie polecam pania Ize :)) powodzenia na egzaminach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowek62 Re: Motos 14.02.07, 14:08 Pan Konieczny jako pierwszy w Mielcu ma Peugeot 207, który obecnie jest jako samochód egzaminacyjny... więc najlepiej się u niego zapoznać z nowym autkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś