nev45 11.01.07, 17:31 Czy moze ktos na forum orientuje sie ile kosztuje wizyta u kardiologa i jakie sa terminy w gabinetach prywatnych w Mielcu. Jesli ktos wie, jakie sa terminy w publicznych, to tez prosze o info. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta421 Re: kardiolog ceny i terminy 11.01.07, 17:52 Właśnie weszłam na forum żeby zadać podobne pytanie.Tylko, że ja chciałabym zapytać o dobrego kardiologa. Takiego co naprawdę troszczy się o pacjenta. A co do poprzedniego pytania - wiem tylko,że dr Kulig - ok 70 zł. Terminów niestety nie znam. Ale nie sądzę żeby długie. Odpowiedz Link Zgłoś
beti-22-1983 Re: kardiolog ceny i terminy 11.01.07, 18:30 Najlepszym kardiologiem w Mielcu jest doktor Kulig ostatnio byłam u niego jak przyjmował jeszcze na pasażu wtedy zapłaciłam 50 zł ale zrobił mi echo serca i dał lekarstwa. Bardzo miły i co się pytałam to delikatnie wytłumaczył. Teraz przyjmuje gdzieś na smoczce.I prywatnie czeka się około 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś