Dodaj do ulubionych

Nowa większość

IP: *.dedicate.pl 08.04.03, 20:47
Kompromitacja dotychczasowych elity politycznych stawia pytanie o podstawy utworzenia nowej większości po przyszłorocznych wyborach
Szykuje się kolejna klęska rzadzących, tym razem siwiejacych dziadków z SLD, oni też moga spaść poniżej progu wyborczego
Resztki po dawnej koalicji AWS-UW pętają się w PO, PiSie i LPR i do tej pory nie dotarło do nich dlaczego są przegrani
PSL ograniczyła się do strażaackich remiz a Samoobrona straszy burdami i swoim nie końca przewidywalnym wodzem
Dlatego chyba nadszedł czas na stworzenie nowej większości spośród tych chcą walczyć z korupcją i wszechogarniającym złodziejstwem
Obserwuj wątek
    • Gość: gogo Re: Nowa większość IP: *.mielec.pl / 192.168.0.* 09.04.03, 11:36
      Aleś mądry!
    • Gość: julek Re: Nowa większość IP: *.czajen.pl 09.04.03, 16:48
      ......-wszystko prawda ,ale co z tego ???-... chcesz namówic normalnych ludzi
      na zaangażowanie się w politykę ?? ..... człowieku czy ty wiesz że polityką
      zajmują się ostatni nie spełnieni w : ..miłości ,interesach i nauce !!!!
      niech polityką zajmują się niedopieszczeni kolesie co niczego nie umieją jak
      tylko motać ,motać i to wszystko "w krawatach kupionych za nasze -podatników
      pieniądze" -hey-
    • Gość: MQ sami sobie IP: 217.97.137.* 09.04.03, 19:18
      organizujmy się sami, tak jak potrafimy, głosząc wszem i wobec, że se ne vrati
      Nasze podstawy:
      1.Proste prawo i likwidacja wszelkich ustaw ograniczających inicjatywę obywateli w tym inicjatywę gospodarczą
      2.Rotacyjnośc naszych przedstawicieli coby się nie zasiedzieli a la zieloni w Niemczech jak startowali, to sprawowali wybrane funkcje przez pół kadencji
      3.Totalna jawność wszelkich czynności publicznych
      4.Przekonanie, ze słabi ludzie moga być wszędzie i dlatego nalezy ograniczać władzę jak bardzo się da
      5.Nasze problemy rozwiazujemy sami organizujac lepiej i taniej to co nam potrzebne, nie liczymy na układy, góry i poparcia. To co sami zorganizujemy jest dla nas ważniejsze niż nasz udział w rządzeniu.
      6.Samorządy lokalne nie dla diet, diety zerowe
      7. Każdy sam organizuje swoją grupę, jak nas będzie więcej tych samych przekonań z pewnością się połączymy
      8. Stare układy nie mają wstępu, tym już dziękujemy
      • Gość: heheh Re: sami sobie IP: 80.244.139.* 09.04.03, 23:21
        hehe rzeczywiscie bardzo madry jestes
      • Gość: julek Re: sami sobie IP: *.czajen.pl 10.04.03, 11:38
        .........-podziwiam Twój zapał -......życzę sukcesu

.......ale
        1. "rzym" już był
        2. socjalizm też
        3.Korwin Mikke już się skończył
        4.-kibuc.......coraz mniej
        5.-masoneria ??????
        - może jakaś sekta

wiem - .. MQ - chcesz być kolejnym Prorokiem zbawcą naszej ziemi

.....szczytne cele !!!!!!!! trzymam kciuki
        • Gość: MQ nie zbawianie a godnośc IP: 217.97.137.* 10.04.03, 15:15
          nie o zbawianie chodzi a godność, mam dość kiwania mnie przez przypadkowych łobuzów
          • Gość: julek Re: nie zbawianie a godnośc IP: *.czajen.pl 10.04.03, 17:32
            .......- oczywiście -.....
            -cele które wyznaczasz to ideały do których tesknimy od trzech tysiącleci ...
            .....-a fakty sa takie że tkwimy w bagnie i hamstwie /"ch" czy "h" / po
            uszy ,szczególnie w naszym kraju , kraju leppera ,rywina i wielu partyjnych
            instruktorów z "wuml" ...
            oczywiście trzeba walczyć .....ale pamiętaj jeżeli coś uda Ci się zrobić to i
            tak motłoch powie Ci że zrobiłeś to dla swoich pieniędzy ...
            ..chyba że z góry zakładasz że robisz tę robotę dla kasy ...... jezeli
            tak ,to rozumiem Twoje motywacje .......
            • Gość: MQ ja nie tesknie tylko swiniom sie nie poddam IP: 217.97.137.* 10.04.03, 18:25
              nie mowie o walce tylko o przyzwoitym zachowaniu, zeby nie miec kaca
              ty rob jak chcesz, zycie jest jedno, niektorzy uwazaja ze szambo warte jest przebywania wsrod swin i im przypochlebiania a nawet glosowania
              a co do forsy, zadna forsa nie wyleczy mnie z kaca
              widzialem tylu nieszczesliwych z nadmiaru forsy ze glupiec nie mam zamiaru
              robie swoje i tyle
              • Gość: julek Re: ja nie tesknie tylko swiniom sie nie poddam IP: *.czajen.pl 11.04.03, 17:20
                Gość portalu: MQ napisał(a):

> ty rob jak chcesz, zycie jest jedno, niektorzy uwazaja ze szambo warte jest
                przebywania wsrod swin i im przypochlebiania a nawet glosowania

- proszę MQ - ja nie pisałem jak "ja robię" - nie o tym mowa ,a pośrednie
                stwierdzanie że jestem w szambie itd. wybiega za daleko - drogi.. MQ ....

- człowieka i jego dzieło nie ocenia sie po tym co mówi i jakie ma zamiary
                tylko po tym co osiągnie w swoim działaniu - to że nie bedziesz głosował i
                będziesz sam starał się byc "czysty" ABSOLUTNIE NIC NIE ZMIENI - /może tylko
                dać osobiście Tobie satysfakcję? - a to mnie absolutnie nie interesuje/
                - a Twoja pierwsza wypowiedz sugerowała zaproszenie do utworzenia ruchu czy
                czegoś takiego -..czegoś mającego siłę większą niż osobiście Twoja.....
                ....i to jest sedno sprawy .....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka