mekaa2 17.06.08, 19:14 Którą kosmetyczke polecacie, a szczególnie która robi ładne makijaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikami2006 Re: kosmetyczka w Mielcu 17.06.08, 20:03 Jak makijaż to chyba p. Beata na Szafera.Robiła mi makijaż ślubny i byłam bardzo zadowolona. Poza tym też robiłam mały wywiadzik i wszystkie znajome były jednego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
mekaa2 Re: kosmetyczka w Mielcu 18.06.08, 21:17 ja też dużo dobrego słyszałam o pani Beacie i tam właśnie zamierzam się zapisać na swój ślubny makijaż, natomiast odradzam na pasażu w prestige. słaby efekt a dużo tapety Odpowiedz Link Zgłoś
dominika2406 Re: kosmetyczka w Mielcu 18.06.08, 22:35 Też się właśnie zastanawiam gdzie zrobić ślubny makijaż. Ta pani Beata ma jakiś gabinet czy przyjeżdża do domu?? Prosiłabym o jakieś namiary. Polecano mi też VERBENĘ na ul Drzewieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mekaa2 Re: kosmetyczka w Mielcu 19.06.08, 20:54 nr do Beaty na szafera 6 tel: 7886267, 607595413. Ma tam swój duży gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
supereseska Re: kosmetyczka w Mielcu 23.06.08, 19:53 mam pytanie: ile wcześniej trzeba sie zapisywać-umawiać na makijaż ślubny? Mój ślub dopiero za rok. ale chce wiedzieć jak to wszystko trzeba wcześniej zaklepać by potem spokojna głowa była. A czy ta Pani Beata to paznokcie tez robi? czy na paznokcie polecacie kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
maggyboo Re: kosmetyczka w Mielcu 23.06.08, 21:50 Jeżeli chodzi o paznokcie, to polecam w 100% Panią Beatę. Salon Lotos na Biernackiego (nad klubem dawnym Boston teraz chyba Skamander). Robiłam u niej paznokcie i byłam bardzo zadowolona:):):). Przede wszystkim ma dobre pomysły:). Odpowiedz Link Zgłoś
moni.beauty Re: kosmetyczka w Mielcu 14.07.08, 22:19 jestem dyplomowaną wizażystką. sluze radą i pomocą , wykonuje każdy rodzaj makijażu, rownież slubny, fotograficzny itd :) w razie pytan chetnie odpowiem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mielczanka Re: kosmetyczka w Mielcu 15.07.08, 17:32 moni.beuty a jak można się z Tobą kontaktować albo umówić na makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
moni.beauty Re: kosmetyczka w Mielcu 15.07.08, 19:32 jeśli chcesz mogę napisać Ci mój nr telefonu na maila gazetowego. daj znać, jeśli jesteś zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: kosmetyczka w Mielcu 15.07.08, 20:10 a jak oferta wygląda cenowo? ..jeśli można spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mielczanka Re: kosmetyczka w Mielcu 15.07.08, 20:28 prosze o kontakt, kerit7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malutka-2 Re: kosmetyczka w Mielcu 23.07.08, 10:16 a orientujecie sie ile kosztuje makijaz u tej p.beaty na szafera???? i ile kosztuja paznokcie u tej p.beaty z biernackiego???? jetsem zainteresowana bo naprawde ludzie chwala obydwie damy::P Odpowiedz Link Zgłoś
mielczank_mielczanka Re: kosmetyczka w Mielcu 18.11.08, 12:56 Jesli chodzi o makijaz to polecam VERBENE natomiast paznokcie....hmmmm chyba bylam juz wszedzie w Mielcu i naprawde roznie to wyglada. Wiekszosc salonow idzie na ilosc nie na jakosc...niestety!!!! Ja zakładam swoje żelki u dziewczyny co ma gabinet w domu za Hotelem Polskim i nie zmienie nigdy :)) 100% POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
twix-pix Re: kosmetyczka w Mielcu 01.12.08, 16:52 Jeśli chodzi o paznokcie, to zgadzam sie z mielczank_mielczanka. Pani Kinga jest the best. Robiłam u niej żele - french i były super. Raz, że świetnie wyglądały, a po drugie super się trzymały. Żadnych podpowietrzeń, konkurencyjne ceny - rewelacja. Też nie zamienię na nikogo innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontentka Re: kosmetyczka w Mielcu 03.12.08, 23:40 a ile kosztuje manicure w polecanych przez Was miejscach? jeżeli moge powiedziec o moim wlasnych dowiadczeniu, to nie bylo mnie w Polsce ponad 5 lat, przed wlasnym slubem dalam namowic sie na jakis chalupniczy manicure w postaci zelkow w Krakowie i zaczely odpadac na nastepny dzien!!!!!!!! a panie z kosmetyczki z salonu na Starym Mielcu przy ul. 3 maja uratowaly mi skore......... czyli zrobily sliczny manicur slubny i to calkiem niedrogo.. a w dodatku bardzo mila i fachowa obsluga.. dzisiaj zagladam do salonu fryzjerskiego pietro wyzej w potrzebie odswiezenia mojej fryzury.. bo moj staly fryzjer nie mial na to czasu.. i znow sie nie zawiodlam.. super obciecie i chyba zmieniam salon.. polecam wszystkim:) stawiam na nowo rozwijajace sie miejsca.. na nowo odzyskana mielczanka Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_aaa Re: kosmetyczka w Mielcu 25.02.09, 20:16 Dziewczyny a możecie podać namiary na tą Panią Kingę? Za Hotelem Polskim to trochę za mało:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
twix-pix Re: kosmetyczka w Mielcu 26.02.09, 09:08 Ma gabinet "Atelier" na Haładeja 8. Tylko przed wizytą, trzeba się z nią umowić telefonicznie, to jej nr: 504 737 482. Na pewno bedziecie zadowolone z efektu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_aaa Re: kosmetyczka w Mielcu 26.02.09, 14:36 Wielkie dzięki twix-pix:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
next.justyna Re: kosmetyczka w Mielcu 18.03.09, 21:33 Co myślicie o pani pani Ricie, kosmetyczce na osiedlu ? Gabinet " EWA " Odpowiedz Link Zgłoś
belzebubia Re: kosmetyczka w Mielcu 08.06.09, 10:58 Odradzam. Może i skuteczna, ale nawet się nie oglądniesz jak zostawisz u niej całą wypłatę... Innymi słowy: dużo rozmawia, wie jak zrobić wrażenie na kliencie, ale to co inne kosmetyczki zrobią w dwie wizyty, ona robi w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
fibioza Re: kosmetyczka w Mielcu 01.03.09, 19:05 a ja zrobiłam sobie kurs makijażu i kurs stylizacji paznokci i też jestem zadowolona,bo w końcu nic mi się nie zapowietrza a makijaż nie spływa i nie uczula, co mi się wczyeśniej często zdarzało Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: kosmetyczka w Mielcu 23.03.09, 11:13 dziewczyny powiedzcie kogo polecacie najbardziej do zrobienia sobie tipsow na slub? Odpowiedz Link Zgłoś
fibioza Re: kosmetyczka w Mielcu 29.03.09, 15:08 jeżeli potrzebujesz dobrej i taniej stylistki paznokci i makijażu to zapraszam na www.nailchic.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mielczank_mielczanka Re: kosmetyczka w Mielcu 20.05.09, 14:10 ATELIER w rozsądnych cenach i fachowo 504 73 74 82 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_miko Re: kosmetyczka w Mielcu 20.05.09, 14:16 zgadzam sie z przedmówczynia :) Istnieje możliwość zrobienia pazurków czy makijażu nawet w nietypowych terminach np ja brałam ślub w Drugi Dzien Świat Wielkanocnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
beaa-2008 Re: kosmetyczka w Mielcu 22.06.09, 00:10 Ile mniej wiecej kosztuje w Mielcu zrobienie tipsow ze wzorkiem? Gdzie jest najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś
rybkazlota01 Re: kosmetyczka w Mielcu 28.06.09, 14:32 moja kolezanka robi za 40-50 zł. moj mail rybkazlota@interia.pl jezeli jstes zainteresowana prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
only-asia26 Re: kosmetyczka w Mielcu 28.06.09, 23:28 ja na ślubnym makijażu byłam w Nefretete i zrobiła super,tym bardziej ,że miałam małe niedoskonałości i nic nie było widać i co najważniejsze nie było efektu maski,paznokcie też tam robiłam to trzymały mi się aż ponad miesiąc,a po miesiącu sama zaczęłam je ściągać,no bo wiadomo,że odrosty były.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
mala-mija Re: kosmetyczka w Mielcu 20.05.10, 17:24 Bardzo dobrze i w przystępnych cenach robi Dziewczyna na Piotra Skargi. Yyy Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
mieleclive Re: kosmetyczka w Mielcu 15.06.10, 15:40 a ja polecam swoją domene oraz strone na sprzedaż. W cenie: -wprowadzenie oferty wraz z cenami a na specjalne zyczenie z dokladnym opisem zabiegów - zamieszcze galerie zdjęć z salonu - zamieszcze galerie zdobytych certyfikatów - wpisanie tekstu powitalnego O NAS Dodatkowo zamieszcze strone na serwerze www i dołoże unikalną domene www.salonkosmetyczny.mielec.pl który zapewni Ci czołowe miejsce w wyszukiwarkach google oraz odpowiednio dobiore słowa kluczowe. Zainteresowanych zapraszam pod wskazany adres Odpowiedz Link Zgłoś