nissin 12.07.08, 20:25 czy moze mi ktoś powiedzieć do kogo należy, szukam kontaktu z administratorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xpc60 Re: sieć n2n 12.07.08, 20:54 Nie wiem kto jest administratorem, ale o tym nadajniku mogę powiedziec tylko tyle, że słychać go w całym mieście. ;) Jest jeszcze n3n, n4n. Odpowiedz Link Zgłoś
nissin Re: sieć n2n 12.07.08, 21:48 chodzi mi konkretnie o N2N, bo mam najlepszy sygnał Odpowiedz Link Zgłoś
nissin Re: sieć n2n 13.07.08, 15:18 Dzięki za zainteresowanie tematem, ale jakie to ma znaczenie w jakiej lokalizacji, zadałem konkretne pytanie, a nie wątek do pogaduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
sheepor Re: sieć n2n 13.07.08, 15:25 Nie ma sie co napinac , chlopak był ciekawy :) prosze ponizej masz strone własciciela www.iapt.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: sieć n2n 13.07.08, 17:42 Nazwa mówi sama za siebie. ;) Nie żebym miał coś przeciwko nim, ale renomą poszczycić się raczej nie mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
sheepor Re: sieć n2n 13.07.08, 20:16 w sumie na stronie nawet nie ma wzmianki ze obsługują mielec, ale to na pewno przez natłok pracy. Co do renomy to choćby nie wiem jak siec działała dobrze to zawsze znajdzie sie jakis malkontent któremu cos nie pasuje. ale tak jest zawsze i nie ma sie tym co przejmowac :) Wszystkim nie da się dogodzić .:) pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: sieć n2n 13.07.08, 22:24 Tak jest wszędzie. Ale co do wspomnianej firmy to radzę popytać użytkowników (jeżeli tacy jeszcze są). Firma iapt o ile mi wiadomo produkowała cieszące się złą sławą anteny. Tu było trochę na jej temat: por. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=73894009&a=73977496 Jeśli o mnie chodzi to nie mam żadnego interesu w tym żeby komuś cos doradzać czy odradzać. Uważam, że warto jednak korzystać z doświadczen innych i wystrzegać się błędów, które popełnili. Sam jestem w małym lanie osiedlowym, a sieciami bezprzewodowymi zajmuję się tylko i wyłącznie hobbystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś