stella20 10.09.04, 23:21 hej jestem sudentka 1 roku uniwerku lodzkiego czy orientujesz sie w jaki sposob moge znalezc dorywcza prace gdzie sie zglosic ,nie pochodze z lodz wiec prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reirei Re: studiowac i pracowac 12.09.04, 13:08 niestety znaleźć pracę w Łodzi nie jeste łatwo. Bardzo często rózne puby i kluby poszukują kelnerek, najlepiej przejść się po Piotrkowskiej i popatrzeć czy nie ma jakiś ogłoszeń. Kilkoro moich znajomych pracuje jako ankieterzy, podobno niezła fucha tylko trzeba się nachodzić. Generalnie to musisz kupić łódzkie gazety typu express czy inne badziewie i popatrzeć w ogłoszeniach. :) życzę powodzenia! Odpowiedz Link
margo1985 Re: studiowac i pracowac 23.09.04, 19:39 nop, rzeczywiście sama znalazłam jakies ogłoszonko na piotrkowskiej, ze poszukuja kelnerek, tyle ze pewnie ze stażem, bo inaczej, to wykorzystuja kelnerki i sa potem sprzataczkami, kucharkami i wszystkim innym co sie rusza :S takie jest życie !!! ja przez 1 rok będę tylko studiować-sama szukałam pracy dorywczej, ale.. ciężko z tym :L Odpowiedz Link