Gość: juer IP: *.otvk.olawa.pl 12.05.04, 22:35 Na stronce Słowa Polskiego - Gazety Wrocławskiej ruszyło nowe oławskie forum. wroclaw.naszemiasto.pl/forum/5738.html Może pokażemy, że oławianie też mają sieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deal Re: Nowe forum Oławy 12.05.04, 23:30 mamy problem z jednym forum a co dopiero z dwoma... ja tam nie mam czasu produkowac się na dwóch a GW cenię bardziej niż SP-GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juer Re: Nowe forum Oławy IP: *.otvk.olawa.pl 12.05.04, 23:51 Ja tam wolę SP-GW, przynajmniej interesuje się Oławą też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Nowe forum Oławy IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 18:22 No to masz się gdzie wykazać ,życzę dużej wytrwałości .To zaczęło się rozkręcać po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
deal Re: Nowe forum Oławy 13.05.04, 18:47 ja tam nic nie mówię, ale będziemy mieć jakąś rocznice na kilka dni...wiedziałam kiedy się zjawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Nowe forum Oławy IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 17:52 Patrząc na ilość to zbytnio nie ma co świętować :(( Odpowiedz Link Zgłoś